آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش طبخ دلمه فلفل دلمه ای در فر خانه داري

آموزش طبخ دلمه فلفل دلمه ای در فر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیتوته / دلمه ی فلفل با فلفل دلمه ای یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که می توانید در هر فصلی از سال آن را بپزید. برای زیباتر شدن از فلفل های رنگی استفاده کنید.
مواد لازم برای دلمه ی فلفل :
 فلفل دلمه ای8-9 عدد 
 برنج خام یک و نیم پیمانه
 گوشت چرخ کرده400 گرم 
 سبزی (گشنیز، نعنا، مرزه، ترخون کمی ریحان و جعفری و تره) خرد شده 250 گرم
 لپه 1 پیمانه 
 رب گوجه فرنگی 8 قاشق غذاخوری 
 پیاز 3 عدد
 نمک، ادویه، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
آبغوره یا سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه ی دلمه ی فلفل :
برای پخت دلمه ی فلفل، ابتدا لپه ها را از قبل خیس کنید و با آب بپزید. برنج را هم خیس کنید و سبزی ها را بشویید و خرد کنید. برنج را هم تا حد آبکش بپزید.
2 عدد پیاز بزرگتر را خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید. زمانی که پیازها سبک شدند، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن سبزی های خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید سپس 4 قاشق از رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید. در این زمان برنج و لپه های پخته شده را به مواد اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
سپس فلفل دلمه ای ها را خوب بشویید و سر آن را جدا کنید، و داخل آن را به خوبی تخلیه کنید زیرا در غیر اینصورت دلمه ها تلخ می شوند.
بعد از آن از مواد داخل فلفل ها بریزید، و آن ها را پر کنید، 
برای تهیه ی سس یک پیاز را رنده کنید و با روغن تفت بدهید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و تفت بدهید. 4 قاشق رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدهید و به آن مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید تا بجوشد سپس به آن مقداری سرکه یا آبغوره و کمی شکر به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید. زمانی که شکرها حل شدند فلفل های پر شده را داخل آن قرار بدهید. باید تا نیمه ی فلفل ها سس بماند. می توانید مقداری از سس را روی فلفل ها بریزید و در قابلمه را بگذارید. و زیر آن را کم کنید و در حین پخت از سس دلمه روی فلفل ها بریزید و اجازه بدهید تا فلفل ها و مواد داخل آن ها پخته شوند. 
برای پخت دلمه فلفل دلمه ای در فر، فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. سپس ظرف حاوی دلمه ها را به مدت 60 دقیقه در فر قرار بدهید. وقتی روی فلفل ها تا حدی برشته شده بود آماده هستند و می توانید آنها را از فر خارج کنید. اواسط کار چک کنید اگر آب سس بیش از حد بخار شده بود کمی آب جوش اضافه کنید. مراقب باشید زیاد از حد آب اضافه نکنید تا دلمه فلفل آش نشود!
در پایان می توانید روی فلفل ها را روشن کنید تا کمی برشته شوند.
نکاتی برای تهیه ی دلمه ی فلفل دلمه ای :
• برای تهیه ی دلمه ی فلفل می توانید میزان شکر و سرکه ی سس را به سلیقه ی خود کم و زیاد کنید.
• برای اینکه دلمه هایتان تلخ نشود از فلفل هایی که انتهای آن ها 3 قسمت است استفاده کنید.
• هر زمان که فلفل ها نرم شدند دلمه آماده است. مواظب باشید زیاد از حد دلمه ها را نپزید. و گرنه فلفل ها له شده و فرم خودشان را از دست می دهند و جلوه زشتی پیدا می کنند. این نکته به خصوص برای تهیه دلمه فلفل مجلسی اهمیت دارد.
• برای زیبا شدن دلمه های فلفل از فلفل های رنگی استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/379720/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ "ای ایران" با صدای زنده یاد استاد محمد نوری

4گوشه دنیا/ گرانترین خانه جهان در پاریس

ترور ناکام یک نفر در برزیل

نماهنگ «یوم الانتقام» با صدای ابوذر روحی

با خواص بی‌نظیر «سویا» آشنا شوید

اولین قدم برای کاهش وزن در طب سنتی

با کودک مثل خودش صحبت کنید

با این ابرسازه فضایی، یک میلیارد انسان میتونن در فضا زندگی کنن!

این شعر زیبا از دختر شیرین زبان را از دست ندهید

جنجال دقایق پایانی و محرومیت سرپرست هوادار

رئال نگران بازی رفت مقابل بایرن؛ کمک‌مان کنید!

کلانتری: از صحبت‌های مسعود شجاعی انگیزه می‌گیرم

شجاعیان: همسرم در روند خوبم تاثیرگذار است

سامان نریمان و ناامیدی از 6 پاس گل نشده!

پرسپولیس آماده صدرنشینی موقت در آبادان

سردار آزمون در بغل قهرمان جهان

گل دوم پرسپولیس به صنعت نفت توسط عیسی آل‌کثیر

کاهش شانس ژیمناست تاریخ‌ساز ایران برای کسب سهمیه المپیک

اعلام پنالتی با خطای هند و گل سوم به سود پرسپولیس توسط کنعانی زادگان

گزارش زنده؛ صنعت نفت 0 - 3 پرسپولیس

گل‌گهر در دقایق تلف‌شده برد را با تساوی عوض کرد

بالاگرفتن نقدها به سریال‌های رمضانی

امیرعلی نبویان در «پدرخوانده 3» حضور دارد؟

اجرای پر احساس استاد ذوالفنون از تصنیف ماندگار «زهره»

معاون مدیریت پسماند: عرضه کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ممنوع می شود

چه کسانی در برابر نهضت انبیاء می‌ایستند؟

گناهان زبان؛ شوخی با نامحرم

ماجرای عجیب غرور و تکبر ابوجهل

مقلوبه مرغ عراقی را تابحال امتحان کردید؟

درمان سنگینی معده و ورم شدید بعد از غذا

چه زمانی بیمار دیابتی نیاز به انسولین دارد؟

شایع‌ترین علائم بالا بودن قند خون

خانم های باردار میوه های بهاری بخورند یا نه؟

ایتالیایی‌ها رئال را نپسندیدند؛ ال‌چولو در کالبد کارلتو!‏

درخشش استقلالی سابق این‌بار در دربی کوچک

باشگاه پرسپولیس : در جست‌وجوی پیروزی، توقف بعدی: آبادان

شجاعیان: از همسرم تشکر میکنم که با حضور او تونستم به روزهای خوب برگردم

کلانتری: از بودن کنار تیم هوادار و انگیزه دادن و صحبت کردن مسعود شجاعی لذت می برم

عنایتی: ازین پس اگر سرمربی تیم حریف به نشست ها نیاید منم دیگران را می فرستم

بایرن 32 سهمیه جام باشگاه‌ها را تکمیل کرد

پیروزی هم‌گروه ایران در جام ملت‌ها

عبداللهی: باید تا دقیقه آخر بازی می‌جنگیدیم

مسعود شجاعی و پوکر عجیب در هوادار

گزارش زنده؛ صنعت نفت 0 - 1 پرسپولیس

چهره ها/ عکسی از لاله اسکندری که دوباره وایرال شد

درس مهم برنامه «اسکار» مهران مدیری به مسئولان

رئیس سازمان سنجش: رئیس جدید سازمان سنجش به زودی معرفی می‌شود

تغییر جایگاه مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی

واقعیتی تلخ از دشمنی شیطان با انسان

علت درد پا در بیماران دیابتی