آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ «سینه مرغ طلایی» غذایی خوشمزه برای امشب خانه داري

شام/ «سینه مرغ طلایی» غذایی خوشمزه برای امشب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله قرمز / روش‌های بسیاری برای پخت سینه مرغ طلایی وجود دارد طوری که هر آشپزی سبک خودش را دارد و این خیلی خوب است چون باعث می‌شود که ما هرگز از این شام دوست داشتنی خسته نشویم.
سینه مرغ سرخ شده در ماهیتابه که در کمی روغن به همراه نمک و فلفل پخته شده و در انتها با مقداری کره ظاهری زیبا به خود گرفته است، نخستین روشی است که من برای پختن سینه مرغ یاد گرفتم و تکنیکی که همیشه به آن رجوع می‌کنم. در نتیجه رویه بیرونی سینه مرغ طلایی شده و از داخل آبدار است که تنها با کمی سبزیجات بخارپز و مقداری ماست خامه‌ای ظاهری شیک و زیبا خواهد گرفت.
پختن سینه مرغ طلایی و آبدار روی اجاق گاز
تکنیکهای زیادی برای پختن سینه مرغ روی اجاق گاز وجود دارد. بعضی از آنها به صورت خواباندن سینه مرغ در سس است در حالی که محبوب ترین روش پختن سینه مرغ استفاده از روش پخت در ماهیتابه است. این روش تا آنجایی که ما می‌دانیم و نسبت به روشهای دیگر بیشتر دوست داریم باعث می‌شود نتیجه یک سینه مرغ طلایی، با ظاهری زیبا و آبدار باشد.
پختن سینه مرغ به این روش بهتر است در یک ماهیتابه 10 اینچی یا بزرگتر انجام شود. ترجیحا لبه دار و نچسب باشد. اگر شما این نوع ماهیتابه را داشته باشید خیلی عالی است.
برای این دستور شما نیازمند دو سینه مرغ بدون پوست (حدود 450 گرم) هستید
مراحل هوشمندانه برای سینه مرغ طلایی و آبدار
با ماهیتابه عریض و گود شروع کنید، ماهیتابه را روی گاز بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید. ما قصد داریم مرغ را با حرارت متوسط به بالا بپزیم و می‌خواهیم فضای مناسبی برای دو سینه مرغ داشته باشیم. با استفاده از ماهیتابه گود و عریض که مرغ را در خود جای می‌دهد و حرکت کفگیر را به حداقل می‌رساند.
مرغ را به مدت پنج دقیقه اصلا دست نزنید و جابجا کنید. هنگامی که مرغ در ماهیتابه است، آن را نه بلند کنید نه تکان دهید و نه اینکه در اینکه در این پنج دقیقه به آن ضربه بزنید. اگر نمی‌توانید مرغ را به راحتی با انبر بلند کنید یعنی هنوز آماده نیست که آن را بر عکس کنید و طلایی قهوه‌ای نخواهد شد.
آن را یکبار بردارید نه دو بار. سینه مرغ را تنها یک بار با هدف طلایی شدن هر طرف آن بچرخانید.
با کره کار را تمام کنید. کره اگر در ابتدا اضافه شود، خیلی سریع خواهد سوخت، برای بدست آوردن طعم خوشمزه و مقداری رنگ در انتهای پختن اضافه خواهد شد.
مرغ طلایی را سرو کنید
روش سرو کردن مورد علاقه من مرغ آلفردو خامه‌ای است که بر خلاف مرغ با سس خامه‌ای که خیلی سنگین است، بافت سبکی دارد. اما این تکنیک پایه را برای هر مدل غذایی که بخواهید، می‌توانید استفاده کنید مثل سالاد مرغ خرد شده، مرغ و کاهو و حتی ساندویچ مرغ.
طرز تهیه سینه مرغ طلایی آبدار
برای 2 تا 4 نفر
مواد لازم
2 عدد سینه مرغ بدون پوست (حدود 450 گرم)
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
2 قاشق غذاخوری روغن کلزا
1 قاشق غذاخوری کره
وسایل لازم
پیمانه‌های اندازه گیری
چاقو و تخته برش
حوله کاغذی
ماهیتابه با پهنای 10 اینچ یا بزرگتر (نچسب)
تایمر
دماسنج ثابت
دستورالعمل تهیه سینه مرغ طلایی و آبدار
سینه مرغ را شسته وخشک کنید با نمک و فلف مزه دار کنید. مرغ را با حوله کاغذی کاملا خشک کنید سپس نمک و فلفل بزنید.
روغن را روی حرارت متوسط به زیاد در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ 10 اینچی یا بزرگتر، حرارت دهید، ترجیحا گود و نچسب (ماهیتابه چدنی یک گزینه عالی است) باشد. حرارت متوسط به زیاد تا زمانی که جلز و ولز کند، حدود 3 دقیقه.
مرغ را به ماهیتابه داغ اضافه کنید. برای 5 تا 7 دقیقه مرغ را طبخ کنید. قبل از اضافه کردن مرغ ماهیتابه را کمی بچرخانید تا روغن به اندازه مساوی در همه جای آن پخش شود. سینه مرغ را به یکباره به ماهیتابه اضافه کنید. و مرغ را به مدت 5 تا 7 دقیقه اصلا نه دست بزنید نه حرکت دهید، کاملا ثابت در ماهیتابه بماند. بعد از مدت زمانی سعی کنید مرغ را با انبر آشپزخانه بردارید اگر احساس می‌کنید که گیر کرده و به راحتی بلند نمی‌شود یعنی هنوز به اندازه کافی ترد نشده و آماده وارو کردن نیست.
مرغ را با کفگیر وارو کنید. مرغ را تا حدی بپزید که به حرارت 165 درجه فارنهایت برسد 5 تا 7 دقیقه دیگر نگه دارید. قطعات مرغ را با کفگیر حرکت دهید و مقداری کره بین آنها اضافه کنید. ماهیتابه را بردارید و آن را به آرامی حرکت دهید تا کره ذوب شده را به آرامی پخش کنید. پختن را ادامه دهید تا زمانی که درجه حرارت داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد، 5 تا 7 دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
مرغ پخته را روی تخته برش تمیز گذاشته و برش بزنید. مرغ سرخ شده را بر روی یک بشقاب بزرگ یا روی یک تخته برش بزرگ گذاشته و برش بزنید. قبل از برش زدن و سرو کردن آن، 3 دقیقه روی تخته برش استراحت بدهید.
نکات مهم
نگهداری: قطعات مرغ را می‌توان در یک ظرف هواگیری شده در یخچال قرار داده و تا حداکثر 4 روز نگهداری کنید.
منبع : thekitchn

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/378818/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری از پنل‌های خورشیدی جدیدی که در هر مکانی امکان نصب آن وجود دارد

برای خریدن کتاب هایی درباره اهل بیت(ع) به چه چیزهایی باید توجه شود؟

اولین واریزی مالک جدید به بازیکنان پرسپولیس

سندروم ژاوی همه‌گیر شد؛ تمدید 3ساله کونسیسائو

برنامه بازی‌ها را برای همه تغییر دهند نه فقط رئال

بلینگام بازی با سوسیداد را از دست داد

ایران با کسب 20 مدال قهرمان انتخابی جام جهانی ووشو شد

فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند

احتمال خروج FIA از فرانسه پس از صد سال

فتحی قهرمان مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ بزرگسالان شد

علی مصفا: فیلیمو عمدا «نبودن» را تبلیغ نکرد و سرم منت گذاشت!

در تقدیر من جز خدمت به خلق نیست!

«مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست

آخرین خبر از وضعیت بیماری «ترانه علیدوستی»

مطالبه‌گری؛ مهمترین برنامه عملیاتی بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم

مرگ دردناک مرد تبریزی زیر چرخ های قطار مسافربری

آتش سوزی گسترده در هند؛ شش نفر کشته شدند

اقدام شیطانی مرد شیاد به زنان در نقش شرکت در مراسم ترحیم

شاخ به شاخ عجیب دو ماشین در آزادراه!

نتیجه حواس پرتی پشت فرمون؛ کنترلش و از دست داد!

کتک‌کاری یک مسافر با راننده اتوبوس در آمریکا

راه جلب عنایت امام زمان (عج)

هوش مصنوعی و احتمال جنگ و فروپاشی اجتماعی

وقتی درد دل می‌کند؛ گوش باش، نگاه باش

سالگرد زادروز یوهان کرویف؛ منتخب حرکات دوران بازی نابغه هلندی

ستاره چلسی فصل را از دست داد، آرژانتین نگران کوپا!‏

ژاوی اشک خوان لاپورتا را در آورد

به حذف رئال از لیگ قهرمانان باور دارم

شاگردان محرم آماده برای جدال با پیکان

عنایتی با پیکان جوانان مقابل تیم محرم

غیرمنتظره؛ چه بلایی بر سر صلاح آمده!

غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان

زمان بازگشت بهترین گلر دنیا مشخص شد

پیکان رکورد کاهش سن فوتبال ایران را جابجا کرد!

شوخی با سیدجواد هاشمی در فضای مجازی!

رونمایی از فصل جدید «آقای قاضی» با بازی بهزاد خلج

توضیحات جالب سیدجواد هاشمی درباره مد در ایران

آهنگ زیبای «شهر بارونی» از سیامک عباسی

تصادف زنجیره‌ای عجیب در ارومیه

سردار رادان: موضوع حجاب اصلا موضوع امنیتی نیست

آخرین وضعیت سیل در سیستان‌وبلوچستان؛ راه‌ ارتباطی 70 روستا همچنان مسدود است

"کینه خونین" کارگر قهوه‌خانه شهر ری را قربانی کرد

قلعه جزیره مونت سن میشل در فرانسه

گناهان زبان؛ بداخلاقی

دره ای زیبا در ایسلند

نحوه تنظیم آینه ها در خودروی فورد کراون

الویه مهمانی ها رو اینطوری تزئین کنید

نکاتی که خوب است در مورد قلیان کشیدن بدانید

هر دختری باید کفش سفید داشته باشد

داستان عاشقانه سمی یک پروانه!