چطور خورشت قیمه مجلسی درست کنیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که میسازید پشیمان نمیشوید و لذت میبرید.
چی لازم داریم:
گوشت خورشتی: 6 تکه پیاز: یک عدد لپه: 2 پیمانه زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم رب:3 تا 4 قاشق غذاخوری لیمو عمانی: 3 عدد سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه زعفران دم کرده: 3 قاشق چایخوری پودر دارچین: یک قاشق چایخوری هل: دو عدد پودر گل سرخ: به مقدار کم چجوری درست کنیم:
1. ابتدا پیاز را تفت میدهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت میدهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.
2. سپس مقداری آب به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آرام بپزد.
3. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و میگذاریم در ظرف دیگری بپزد.
4. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور میریزیم و لپه را به گوشت اضافه میکنیم.
5. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک میزنیم و اجازه میدهیم آرام بپزد.
6. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه میکنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانیها نرم شدند، قیمه آماده است.
7. سیب زمینیها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.
فوت و فنها:
- لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.
- رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. میتوانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.
- لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریعتر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.
- هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزهتر خواهد شد (البته زیادهروی نکنید)
- دارچین میتواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.
- گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.
- توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل 4 ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.
- اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ میتواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.
-
جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۸:۰۹
-
۲۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/378574/