ناهار/ ماهی قزل با پودر سوخاری برای تازه عروس ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
ماهی قزل آلا کامل 1 عدد
پودر سوخاری 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران آبکرده به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
پودر سیر به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
برای پخت ماهی قزل آلا سوخاری، ابتدا ماهی را بشویید و استخوان وسط آن را جدا کنید به صورتی که ماهی کامل باز شود و روی آن نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران آب کرده بپاشید، پیاز را به صورتی خلالی یا نگینی درشت خرد کنید و زیر و روی ماهی قرار بدهید. از این موادها حتما داخل شکم ماهی قرار بدهید، اجازه بدهید ماهی به این صورت باقی بماند.
برای اینکه ماهی سوخاری تر و زودتر پخته شود شکم آن را باز کنید و سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و زردچوبه قرار بدهید به صورتی که آرد سوخاری داخل و خارج ماهی را بپوشاند.
و بعد از آن روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود و بعد ماهی را که داخل آرد سوخاری زدید داخل روغن داغ سرخ کنید. البته ماهی را به صورت درسته و باز شده داخل آرد سفید و تخم مرغ و بعد آرد سوخاری قرار بدهید و بعد سرخ کنید.
نکاتی برای تهیه ماهی سوخاری :
برای سرخ کردن ماهی ابتدا از سمت پوست آن را داخل روغن داغ قرار بدهید.
-
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳:۲۷ AM
-
۷۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/377169/