تصفیه خون و کاهش وزن با این سبزی محبوب
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله دلتا / کاهو یکی از قدیمیترین سبزیجات دنیا به شمار میآید که منشأ آن در هندوستان و آسیای مرکزی است. پیشینه مصرف کاهو در ایران شش قرن قبل از میلاد است. این سبزی یک قرن قبل از میلاد به روم راه یافت و جزو غذاهای مهم رومیان شد.
این ماده غذایی به ویژه حاوی ویتامین «ث» – ضد اسکوربوت – است. کاهو ارزش غذایی چندانی ندارد، اما از لحاظ درمانی فوق العاده و سرشار از نمکهای معدنی با خاصیت قلیایی است؛ به همین سبب خون را تصفیه میکند و به حفظ هوشیاری مغز و سلامت بدن کمک مینماید.
برگهای بیرونی کاهو ارزش خوراکی بسیار دارد؛ زیرا این برگها بیشتر در معرض نور آفتاب قرار دارد و نسبت به برگهای داخلی حاوی
ویتامین بیشتر است. هر چه کاهو سبزتر باشد،
ویتامین بیشتری دارد. کاهو پخته برای ازدیاد
شیر مادر مناسب است. این
سبزی محتوی چند ماده مهم و شفابخش است. آب کاهو، خنک و شادابی بخش است و میزان فراوان منیزیم در آب آن سبب تقویت بافت عضلانی، اعصاب و مغز میشود. آب کاهو جنبه درمانی دارد.
کاهو میتواند یک غذای اصلی برای کاهش وزن باشد. زیرا یک عدد کاهو فقط 5 کالری دارد. علاوه بر این کاهو کمک میکند تا ریز مغذی هایی که به سختی در رژیمهای غذایی کم کالری یافت میشوند، به دست آید. همچنین حاوی 95% آب و 1 گرم فیبر است. فیبر باعث میشود که احساس پر و سیر بودن کنید و جلوی اشتهای شما را میگیرد.
کاهو همچنین بسیار کم چربی است، از این رو برای کاهش وزن بسیار مناسب است. اضافه کردن یک برگ کاهو به ناهار، میتواند یک ایده بسیار عالی باشد.
سلولز موجود در کاهو حجم مواد داخل
روده و حرکات
روده را افزایش میدهد که این امر درمان یبوست را آسان میسازد. کاهو برای رفع
بی خوابی نیز مؤثر است؛ زیرا دارای مادهای خواب آور به نام لکتوکاریوم است که حاوی کربوهیدرات است. این ماده غذایی برای درمان دیابت مناسب است و افراد دیابتی می توانند به راحتی از آن استفاده کنند. استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان – به خصوص منگنز و روی – برای جلوگیری از ریزش و سفید شدن
مو مفید است.
-
سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۹:۰۴
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/376712/