طرز تهیه کباب بستنی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / آدانا کباب از کبابهای معروف کشور ترکیه است، که بعد از آماده شدن به همراه گوجهفرنگی، سبزیجات و خیارشور درون نون قرار میگیره و سرو میشود.
چی لازم دارم:
600 گرم گوشت چرخ کرده (چربی متوسط، گوشت گوسفندی یا گوشت گاو با مقدار کمی چربی دمبه مخلوط شده باشه)
پیاز کوچک 1 عدد
فلفل دلمهای 2 عدد
سیر 3 حبه
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
جعفری به میزان لازم
چجوری بپزم:
پیاز، سیر، فلفل دلمهای، رب گوجه فرنگی و جعفری را درون غذاساز بریزید.
اگر غذاساز ندارید میتونید همه مواد گفته شده به جز رب گوجه فرنگی را درون چرخ گوشت بریزید و سپس رب را اضافه و مخلوط کنید.
گوشت را با مواد آماده شده و نمک و فلفل و پاپریکا مخلوط کنید و خوب ورز بدید.
اگر سرخ میکنید:
از مواد برداشته و روی سیخهای چوبی یا چوب بستنی بزنید یا بدون سیخ درون ماهیتابه، کباب مانند پهن کنید و سرخ کنید.
اگر روی ذغال درست میکنید:
باید مواد رو به مدت "دو ساعت" درون یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و از سیخ نریزه، بعد سیخ بگیرید و روی ذغال یکدست روشن شده، کباب کنید.
نکته: بهتره برای سیخ زدن روی ذغال، آب پیاز و فلفل دلمهای چرخ شده رو بگیرید و دور بریزید.
-
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۰:۵۰
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/374382/