خوراک قارچ و هویج با نان تست
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فوت و فن / از آنجا که داخل این غذا نانهای تست و برشته وجود دارد، سیرکننده است. به دلیل وجود سبزیجاتی همچون قارچ و هویج پروتئین زیادی نیز دارد.
تعداد: 12 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان پخت: 60 تا 70 دقیقه
چی لازم دارم:
¼ پیمانه کره
6 پیمانه قارچ خرد شده
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
1٫5 قاشق چایخوری رزماری تازه (نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
6 پیمانه مکعبهای نان تست برشته شده ادویهدار
3 پیمانه هویج رنده شده
1٫5 پیمانه آب
چجوری درست کنم:
1- در یک تابه بزرگ کره را روی حرارت متوسط آب کنید. قارچ را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. پیازچه را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. از روی حرارت بردارید. سس سویا، رزماری و فلفل را اضافه کنید.
2- در یک کاسه بزرگ، مخلوط قارچ، مکعبهای نان تست برشته شده ادویهدار و هویج را با هم مخلوط کنید. آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خیس شوند. آنها را داخل ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
3- فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. پلاستیک را از روی ظرف بردارید و به مدت 60 تا 70 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته شوند.
ارزش غذایی
کالری: 190
چربی: 7 گرم
کلسترول: 13 میلی گرم
کربوهیدرات: 28 گرم
فیبر: 4 گرم
سدیم: 558 میلی گرم
پروتئین: 6 گرم
TAGS
خوراک
-
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۰:۴۷
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/374381/