طرز تهیه کیک باقلوا با عطر و طعم شگفت انگیز
اجتماعي
بزرگنمايي:
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک باقلوا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم خمیر کیک:
آرد 2و1/3لیوان
پودر نارگیل1/2لیوان
ماست شیرین 1لیوان
شکر1لیوان
تخم مرغ4عدد کامل و یک سفیده
روغن مایع3/4لیوان
وانیل1/4ق چ
بیکینگ پودر 2ق چ
هل1/2ق چ
نمک1/8ق چ.
مواد لازم برای شربت کیک:
آب 1لیوان
شکر 1و1/2لیوان
گلاب1/2لیوان
زعفران دم کرده غلیظ2ق غ
هل1/4ق چ
مواد لازم برای روی خمیر کیک:
مغز گردوی خردشده2/3لیوان
خلال بادام 2/3لیوان
زرده تخم مرغ1عدد
شیر2ق غ
کمی زعفران دمکرده غلیظ و هل
-پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی به حجم 250 میلی لیتر و قاشقها استاندارد آشپزی است.
طرز تهیه:
تخم مرغها و یک عدد سفیده به همراه شکر و وانیل با همزن بزنید تا رنگ آن کاملا سفید و مواد کشدار بشه. سپس ماست اضافه کنید کمی به هم بزنید روغن و پودر نارگیل بریزید و به هم بزنید بقیه مواد خشک را دوبار الک کنید و با مواد مخلوط کنید. مواد را درون قالب 25×35 سانت که چرب و آردپاشی شده ریخته روش صاف کنید و با برس مخصوص قنادی خیلی آروم رومال زرده تخم مرغ و شیر و زعفران و هل بزنید روش مغز گردو و خلال بادام بریزید و در همه جا پخش کنید و بعد درون فری که از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا 35_40 دقیقه قرار دهید.
با خلال چوبی تست کنید اگر چیری از کیک به خلال نچسبید کیک آماده است پس از این مدت قالب را از فر بیرون آورده حدود بیست دقیقه صبر کنید بعد با خلال چوبی یا چنگال سوراخهایی روی کیک ایجاد کنید کیک را به اندازه دلخواه برش بزنید. شربت آماده و خنک شده را روی آن بریزید و باخلال پسته تزیین کنید. پس از خنک شدن کامل، کیک را از قالب خارج کنید. یا مثل من در همون ظرف سرو کنید.
_برای تهیه شربت کیک، آب و شکر را روی حرادت قرار داده تا بجوشد گلاب و هل و زعفران را نیز اضافه کنید یک جوش که زد کافی است. لازم نیست که شربت غلیظ شود.
-
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۴:۰۹
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/374300/