آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه اشکنه به همراه چند ترفند برای خوشمزه‌تر شدنش خانه داري

طرز تهیه اشکنه به همراه چند ترفند برای خوشمزه‌تر شدنش
  بزرگنمايي:

آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / اشکنه یکی از خوراکی‌های سنتی خوشمزه ایرانی می‌باشد که معمولا با نان سرو می‌شود. این غذا را هم با سبزی می‌توانیم درست کنیم و هم با گوجه فرنگی. در ادامه قصد داریم طرز تهیه این غذای لذیذ را بیان کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه اشکنه با شنبلیله:
تخم مرغ 4 عدد
پیاز یک عدد
سیب زمینی دو عدد
آرد دو قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده یک قاشق
زردچوبه، نمک فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز ها را پوست بکنید و بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید و وقتی که پیاز ها طلائی شدند آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید.
بعد از تفت دادن، آخر کار زردچوبه را اضافه کنید. سپس 3 تا 4 لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن‌ها را نگینی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. منتظر بمانید تا سیب زمینی‌ها پخته شوند.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید. در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دائما آن را یا یک قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.
و بعد مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید. صبر کنیم تا همه مواد با هم بپزند و بعد غذا آماده است.
برخی در این غذای خوشمزه از اسفناج هم استفاده می کنند و به جای شنبلیله، خشک ، اسفناج می ریزند.
اشکنه با گوجه فرنگی:
نوع دیگری از اشکنه بسیار هم خوشمزه است ، اشکنه با گوجه فرنگی است. در این روش به پیاز ، تخم مرغ، چند عدد گوجه فرنگی ، سیب زمینی ، آرد ، نعنا خشک، آب ،ادویه و نمک نیاز دارید.
در این روش هم ابتدا پیاز ها را پوست بکنید و سرخ کنید و بعد سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و روی پیاز بریزید تا بپزد و بعد از چند دقیقه گوجه فرنگی را هم به صورت ریز شده روی پیاز و سیب زمینی بریزید و اجازه دهید تا تفت بخورد و بعد یک قاشق آرد و نعنای خشک و همچنین نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی آن به اندازه ی دو یا سه لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا به جوش بیاید .
بعد از جوش آمدن آب در کاسه ای جدا سه عدد تخم مرغ را بشکنید و به خوبی هم بزنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آن را هم بزنید تا تخم مرغ با تمام مواد به خوبی هم بخورد.بعد از پختن تخم مرغ ها ، غذا آماده خوردن می باشد.
اگر دوست دارید تخم مرغ در اشکنه به صورت درسته مشخص باشد پس نباید آن را بزنید و وقتی در قابلمه تخم مرغ ریخته شد به مدت ده دقیقه غذا را اصلا هم نزنید.
نکات مهم در تهیه اشکنه:
قبل از اضافه کردن شنبلیله ویا نعنای خشک به غذا آن را با کف دست پودر کنید و غذا اضافه کنید.
مرحله اضافه کردن تخم مرغ ها به اشکنه بسیار مهم است. باید در این مرحله دائما اشکنه را هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت نشوند. اگر این کار را انجام ندهید باعث می شود تخم مرغ ها یکجا بسته شوند که ظاهر خوبی به غذا نمی دهد.
برای خوشمزه تر شدن اشکنه در صورت تمایل ،می توانید مقداری آبغوره یا رب انار هم به غذا اضافه کنید.
بهتر است این غذا را به جای روغن با کره بپزید.
میتوانید به جای شنبلیله خشک از شنبلیله تازه هم استفاده کنید.
در این غذا میتوانید به همراه رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذا خوری عدس که از قبل خیس کرده اید، بریزید . به این غذا اشکنه اصفهانی نیز می گویند و در استان اصفهان به همین شکل این غذا تهیه می شود.
اگر دوست دارید تخم مرغ در اشکنه به صورت درسته مشخص باشد پس نباید آن را بزنید و وقتی در قابلمه تخم مرغ ریخته شد به مدت ده دقیقه غذا را اصلا هم نزنید.
برای مخلوط کردن آرد، آن را با آب سرد حل نکنید و در مرحله اول با بقیه مواد فقط تفت دهید. در این صورت مشکل گلوله شدن آرد پیش نخواهد آمد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/374213/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه 12 ساله

العین، نیمار را از یک دستاورد تاریخی محروم کرد

بازگشت ستاره جوان سپاهان

پرسپولیس بعد از چهار فصل با مربی خارجی در حذفی!

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

گرگ های زیادی اطراف همسرتون هستند

استوری جذاب الناز حبیبی با تم مشکی

«اسماعیل» دوست نداره من کار کنم

شش سریال پربیننده صداوسیما که درس عبرت مردم شدند

سمی که بسیاری از خانم ها هر روز مصرف می‌کنند!

ترانه زیبای «خنده داره نه» با صدای علی یاسینی

تداوم رگبار باران در ارتفاعات برخی استان‌ها

کنکور 1403 با آزمون «علوم ریاضی» و «انسانی» آغاز شد

اینترنت برای کنکور امسال قطع می‌شود؟

تفال/ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم

تقویم تاریخ/ گشایش نخستین ایستگاه فرستنده رادیویی و تلگراف بی‏سیم ایران

در صورت بلعیدن اجسام خارجی توسط کودکان چه واکنشی باید داشته باشید؟

پاستا کانِلونى یا لازانیا!

نقش شبکه‌های اجتماعی در ترغیب نوجوانان به مصرف دخانیات

عادت‌های سبز برای داشتن زمین پاک

خدایا زندگی رو زیر و رو کن

پنج عامل سقوط الهلال در لیگ قهرمانان آسیا

برخورد صمیمانه شمسایی با خبرنگار ژاپنی

تیم ملی یک مربی جدید می‌خواهد

درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی

ممنون به خاطر همه چیز؛ خداحافظ برای همیشه!

درخشان: پرسپولیس شرایط خوبی برای پیروزی برابر آلومینیوم دارد

آشوبی: پرسپولیس در این بازی فرصت اشتباه ندارد

طلسم 2765 روزه پرسپولیس علیه صعود آلومینیوم!

همنام مدیر جدید پرسپولیس روی نیمکت و سکو!

دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران

تازه کردن سبزی پژمرده با چند ترفند ساده خانگی!!

شغل های استرس زا را بشناسید/اینفوگرافی

برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان

پیروزی سخت یونایتد مقابل قعرنشین در شب خروج لیورپول از کورس قهرمانی!

کار سخت عقاب‌ها در فینال سوپرلیگ بسکتبال غرب آسیا

انریکه: تا امباپه حرف نزند چیزی نمی‌گویم!

علیرضا فغانی یکی مثل کولینا برای آسیایی‌ها

پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!

دانشگر بدون کتف‌بند در تمرینات

داوید رایا آرسنال را نجات می‌دهد

با آدم های منفی اطرافم چگونه رفتار کنم که انرژی شان را جذب نکنم؟

چگونه کودک حرف گوش نکن را تربیت کنیم؟

کدام ویتامین باعث کاهش خطر ابتلا به نقرس میشود؟

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست