شیرینی ها/ آموزش تهیه کیک آرد برنج
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
1/5 پیمانه آرد برنج
1/3 پیمانه شیر
1/3 پیمانه روغن
3 عدد تخم مرغ
1 ق م بکینگ پودر
وانیل نصف ق چ
1 ق غ پودر نارگیل
2 ق غ گلاب
1 پیمانه شکر
مراحل
شکر و تخم مرغ و وانیل رو 5 دقیقه با دور تند همزن زدم تا سفید و کش دار بشه بعد روغن رو اضافه کردم در حد مخلوط شدن زدم بعد شیر رو اضافه کردم و همینطور با دور کم در حد مخلوط شدن زدم
آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و با لیسک کم کم به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم بعد پودر نارگیل رو اضافه کردم و در آخر گلاب
فر رو گرم کرده بودم با دمای 180 درجه بمدت 35 دقیقه البته چک کردم با خلال دندون قالب رو بیرون آوردم گذاشتم سرد بشه کیک رو از قالب جدا کردم و روی اون رو با سس شکلات و شکلات تخته ای رنده شده تزیین کردم
بزرگترین عید مسلمانان بر شما مبارک
-
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۷:۲۹
-
۴۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/374173/