آریا بانو

آخرين مطالب

شهرداری تهران پیشگام مقابله با بحران کروناست شهرداری تهران

شهرداری تهران پیشگام مقابله با بحران کروناست
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون شهردار تهران با تاکید بر ضرورت انسجام بخشی و افزایش آمادگی شهرداری تهران برای رویارویی با بحران های احتمالی گفت: ستاد مدیریت بحران همواره باید آماده باش باشد و برای آموزش و توانمندسازی نیروهای متخصص سرمایه گذاری صورت گیرد تا به عنوان نیروهای مسلط بتوانند نقش خود را در حوزه مقابله با بحران های شهری به خوبی ایفا کنند.

به گزارش شهر، به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، حامد مظاهریان در بازدید از مرکز فرماندهی و ستاد مدیریت بحران شهر تهران ضمن آشنایی با فعالیت‌های این مجموعه در رصد و پایش حوادث و سوانح، طرح ها و برنامه های حوزه پیشگیری و کاهش خطرپذیری، سامانه های راه اندازی شده در این مجموعه و سایر فعالیت های متنوع سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر اهمیت فعالیت این ستاد به منظور کاهش اثرات مخاطرات طبیعی تاکید کرد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران پس از آشنایی با سامانه های هشدار سریع زلزله ، تخمین خسارت ، هواشناسی و هشدار سیل ، شبکه راه های اضطراری شهر تهران ، برنامه کاهش خطرپذیری محلات شهر تهران، مدرسه آماده و دیگر اقدامات سازمان مدیریت بحران شهر تهران از تلاش سازمان مدیریت بحران شهر تهران در ارتقای مدیریت حوادث و سوانح قدردانی کرد.
او در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش های کارکنان این سازمان به ویژه در شرایط بحران کنونی کرونا گفت: ستاد مدیریت بحران یک مجموعه تخصصی با وظایف و مسئولیت های خطیر و حیاتی است که در هیچ شرایطی کار در آن متوقف ویا تعطیل نخواهد شد. باید بهره گیری از پتانسیل مجموعه شهرداری و با بالابردن توانمندی و آگاهی سازمانی نیروهای آن در اولویت برنامه های این ستاد قرار گیرد.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تصریح کرد: در شرایط عادی شهر نیز همواره باید آمادگی حفظ شود چرا که شهر تهران منطقه وقوع بحران های متعددی است. مسائل حاد و بحرانی روزمره وجود دارد و شاهد بودیم که اپیدمی کرونا شرایط معمولی شهر را چگونه تغییر داد.
او از شیوع کرونا به عنوان یک بحران واقعی در تمام جهان و از جمله ایران یاد کرد و گفت: شهرداری تهران نیز پیشگام مقابله با بحران کرونا و مقابله با اپیدمی آن شد و از همان ابتدا اقدامات بسیاری را در حوزه های مختلف خدمات شهری، نظافت شهر، آموزش نیروی انسانی، فرایندهای کاری و... در اماکن مختلف شهری در دستورکار قرار داد.
مظاهریان با بیان اینکه از فرصت غیرمنتظره کرونا باید برای برنامه ریزی برای آینده و اتخاذ تصمیمات به موقع و صحیح استفاده کنیم افزود: نقش ستاد مدیریت بحران شهرداری تهران و مجموعه مدیریت شهری در آمادگی برای بحران، رعایت اصول تاب آوری و دوراندیشی بسیار استثنایی است.
او با اشاره به قانون مدیریت بحران در ادامه گفت: بر اساس این قانون وظایف دستگاه ها مشخص شده است و اگر این را در دستورکار قراردهیم و برای هر کدام بودجه لازم درنظر گرفته و مسئولیت را پیگیری کنیم و علاوه برآن در سایر بندها نیز بازبینی صورت گیرد تا در حوزه هایی مانند آموزش، سازو کارهای آمادگی برای بحران و... ضمن پیش بینی بودجه لازم، راهکارهای مدنظر برای ورود به حوزه عملیاتی نیز آماده شود.
مظاهریان، آمادگی معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران را در حوزه آموزش مدیریت بحران اعلام کرد و گفت: می توان از ظرفیت های آموزشی دانشگاه های معتبر نیز به عنوان پشتوانه علمی این فرایند بهره ببریم و نیروهای مستعد را در این زمینه به صورت تخصصی آموزش دهیم.
سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران با تاکید بر لزوم سازماندهی درون سازمانی در حوزه بحران افزود: در صورتی ستاد مدیریت بحران می تواند کارکرد و نقش خود را به خوبی ایفا کند که در حوزه توانمندسازی نیروی انسانی متخصص سرمایه گذاری کرده باشد. درواقع باید برای تمام حوزه های اجرایی بحران گروه آموزش دیده مسلط به موضوع مربوطه وجود داشته باشد.
او اظهار امیدواری کرد که با برگزاری دوره‌های آموزشی و تخصصی بتوانیم مسیر حرکت ستاد مدیریت بحران را بر پایه دانش و علم به عنوان یکی از اقدامات مورد نیاز در انسجام بخشی و افزایش آمادگی در رویارویی با حوادث طبیعی و بحران های احتمالی در شهر تهران را بیش از گذشته هموار کنیم.
معاون شهردار تهران افزود: باید ابتدا برای ایمن سازی مجموعه شهرداری تهران تدابیری اندیشیده شود و بخشهای مختلف شهرداری وظایف خود در قبال بحران ها را باور کنند و در گام بعدی این نیروهای پرورش یافته و مسلط می توانند نقش خود را در حوزه مقابله با بحران های شهری به خوبی ایفا کنند.
او انتخاب یکی از معاونین سازمان مدیریت بحران از طریق فرایندهای کانون ارزشیابی مدیران را بسیار مهم و قابل تقدیر دانست و افزود: حوزه بحران تخصصی است و باید برنامه ریزی ها به گونه ای باشد که جمعیت 9 میلیونی تهران را پوشش دهد.
به گفته مظاهریان، نقش ستادهای مدیریت بحران مناطق در سطح شهر و ستادهای مرتبط با آن مانند چتری است که در زمستان همراه خود می بریم. البته که شاید هر روز باران نبارد اما همیشه آماده باش بودن کمک می کند که به موقع از شکل گیری بحران های احتمالی جلوگیری شود.
معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران تاکید کرد: ستادهای مدیریت بحران همواره باید آماده باش باشند و در شرایط ایده آل به سر ببرند و امکانات باید فراهم باشد تا در روز مبادا بتوانند پاسخگوی نیازهای شهر و شهروندان باشند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/372059/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟

تبعیضِ جنسیتی چیست و انواع آن کدامند؟

پت تراپی چیست و چه مزایایی دارد؟

مایندفولنس یا ذهن آگاهی چیست و چه فوایدی دارد؟

روانشناسی مهاجرت چیست؟ دلایل مهاجرت و مشکلات فرد مهاجر

در چه سنی بیشتر احساس بدبختی میکنیم

منطقه امن ذهنی چیست و چگونه می توان از آن خارج شد؟

خودانگاره چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

خنده های بی اختیار و غیر ارادی

خیانت به خود چیست و چگونه می توان از آن رها شد؟

چرا بعضی از افراد همیشه سر قرار دیر می رسند

با گریه نخوابید

گم شدن در مسیر زندگی چگونه است و چه باید کرد؟

علل خودزنی در موقع عصبانیت چیست؟

چگونه کار پیدا کنیم؟