آریا بانو

آخرين مطالب

نوسان قیمت در بازار لوازم خانگی و سردرگمی خریداران گوناگون

نوسان قیمت در بازار لوازم خانگی و سردرگمی خریداران
  بزرگنمايي:

آریا بانو -

آریا بانو

آریا بانو

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران « ال کا ایران »، ماه‌ها و هفته‌های اخیر شاهد نوسان قیمت در بازار لوازم خانگی بودیم که این افت و خیز قیمت خریداران، فروشندگان و تولیدکنندگان این کالاها را دچار سردرگمی کرده است.
عوامل زیادی منجر نوسان قیمت در بازار لوازم خانگی شده است و البته فعالان بخش تولید و عرضه خود یکی از عوامل تعیین و نوسان قیمت در این آشفته بازار به شمار می‌روند.
پس از پرسه‌ای چندساعته در بازارهای مختلف، با حضور در خیابان بعثت که یکی از مناطق عرضه لوازم خانگی در ارومیه است، قیمت برخی از لوازم خانگی را جویا شدم؛ در ابتدا به فروشگاه های یکی از شرکت های تولید کننده داخلی که پیش از این واردکننده یکی از کالاهای کره ای بود، وارد شدم طبق مشاهده میدانی تنها یک دستگاه یخچال تولید شرکت ایرانی بین یخچال های ساخت کره موجود بود.

آریا بانو

آریا بانو


در ابتدا تصور شد که با توجه به افزایش قیمت کالاهای وارداتی، گرایش به خرید کالاهای تولید داخل باعث کمبود این کالای ایرانی است ولی وقتی علت را از فروشنده جویا شدیم، وی گفت که شرکت داخلی به صورت محدود اقدام به عرضه این کالا می‌کند.
این فروشنده ارومیه ای، قیمت این مدل از یخچال تولید داخل را 12 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کالای مشابه خارجی این دستگاه در ماه گذشته 33 میلیون تومان بود که اکنون به بیش از 45 میلیون تومان افزایش یافته است.
با پرس‌وجو از چند فروشگاه دیگر در همین خیابان علاوه بر اینکه مشخص شد این نوع از یخچال که شرکت ایرانی برای پر کردن جای خالی اجناس کره ای اقدام به تولید کرده، در بازار به مراتب کمتر از یخچال ساخت کره یافت می‌شود، بلکه با قیمتی با نوسان پنج میلیون تومانی از 12 تا 17 میلیون تومان عرضه می شود، این درحالی است که کالای مشابه خارجی با قیمت مشخص 45 میلیون تومان به فروش می‌رسد.

آریا بانو

آریا بانو


با استعلام قیمت انواع ماشین لباسشویی در خیابان های بعثت و مولوی (یکی دیگر از قطب های فروش لوازم خانگی برقی در ارومیه) حضور کمرنگ تولیدات داخلی به چشم می‌خورد و اندک ماشین لباسشویی های ایرانی موجود در بازار در افزایش قیمت، رقابتی تنگاتنگ با محصولات مشابه خارجی دارند؛ مدلی مشخص از یک لباسشویی تولید داخل با مدل مشابه کره ای با اختلاف قیمت یک میلیون تومانی، هر 2 کالا با قیمت بیش از 15 میلیون تومان عرضه می‌شود.
در این میان نام های تجاری نا آشنا و یا تقلبی با قیمت های کمتر از اجناس ایرانی و کره ای سعی در جلب توجه مشتریان این کالا را دارند.
با این حال لباسشویی را باید ارزانترین لوازم خانگی برقی بزرگ دانست چرا که در دو ماه گذشته افزایش بهای ماشین ظرفشویی گوی سبقت را ربوده و بیش از 100 درصد گرانتر شده است.
فرهاد اصغری فروشنده لوازم خانگی در ارومیه در این باره گفت: قیمت انواع خاصی از این دستگاه با توجه به مدل و کشور ساخت در اردیبهشت ماه سال جاری بین 6 تا 10 میلیون تومان بود که اکنون این دستگاه‌ها با قیمتی بین 16 تا 24 میلیون تومان به فروش می‌رسند.

آریا بانو

آریا بانو


وی که نمایندگی سابق عرضه یکی از برندهای کره ای بود و اکنون نمایندگی فروش همان شرکت واردکننده با نام تجاری ایرانی است، افزود: با اعمال تحریم های ظالمانه دولت آمریکا و پس از آن با مشاهده بیماری کرونا در کشور و اعمال محدودیت فعالیت کسب و کارها در ابتدای سال و محدودیت واردات وصادرات میان کشورهای مختلف افزایش قیمت در عرضه لوازم خانگی روی داد.
این فروشنده لوازم خانگی با نشان دادن تصاویری از انبار ماشین ظرفشویی تولید داخلی گفت: شرکت تولید کننده این دستگاه که پیش از این واردکننده رسمی اجناس کره ای بود، از اواخر سال گذشته و در غیاب شرکت کره ای اقدام به تولید این ماشین ظرفشویی کرده ولی با گذشت چند ماه هنوز هیچ دستگاهی از انبار این شرکت به فروشگاه‌ها عرضه نشده است.
برای راستی آزمایی این ادعا با مراجعه به صفحات رسمی این شرکت در فضای مجازی در ماه های اخیر تصاویری از این محصول توسط شرکت تولید کننده منتشر و تبلیغ شده و مسوولان این شرکت زمان احتمالی عرضه این محصول را اردیبهشت ماه سال جاری اعلام کرده بودند.
محسن جباری یکی از خریداران لوازم خانگی در ارومیه با اشاره به افزایش بی رویه نرخ فروش لوازم خانگی گفت: با افزایش قیمت، عرضه کالا کاهش یافته و میزان و تنوع محصولات کمتر از گذشته است.
وی افزود: در حالی که برخی اجناس در بازار با قیمت های متفاوتی موجود است، وبسایت های متعلق به تولیدکنندگان از آن کالا را “ناموجود” اعلام و از نمایش قیمت محصول خودداری می‌کنند که این امر موجب سردرگمی خریداران می‌شود.
مدیرکل صنعت و معدن آذربایجان غربی با اشاره به حضور بازرسان و نظارت بر عرضه لوازم خانگی گفت: در چهار ماه نخست سال جاری جمعا یک هزار و 971 واحد عرضه کننده لوازم خانگی وارداتی و 2 هزار و 319 واحد عرضه کالاهای ایرانی در استان بازرسی شدند.
غلامرضا بابایی افزود: از این تعداد، 49 مورد برای کالاهای وارداتی و 74 مورد برای کالاهای ایرانی تشکیل پرونده شد.
وی با اشاره به شکایات رسیده به واحد بازرسی این سازمان گفت: از ابتدای امسال تا پایان تیرماه به پنج شکایت در خصوص کالاهای وارداتی و 28 مورد شکایت در خصوص کالاهای تولید داخل رسیدگی شده است.
به گزارش ایرنا، رکود بازار لوازم خانگی در این روزها منجر به اقدامات تنظیم‌گری شده است. از یک طرف در بخش تقاضا به علت افزایش قیمت 30 تا 50 درصدی لوازم خانگی داخلی و افزایش بیش از 100 درصدی برندهای خارجی با کاهش روبرو بودیم که در همین راستا سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان افزایش 20 تا 25 درصدی را مجاز دانسته و اعلام کرد تولیدکنندگان بیش از این رقم نمی‌توانند قیمت تولیدات خود را افزایش دهند.
از طرف دیگر در بخش تولید نیز مسائلی همچون احتکار و مشکلات ارزی تولیدکنندگان در تأمین مواد اولیه دخیل بوده است به گونه‌ای که سخنگوی سازمان تعزیرات از احتکار بین 60 تا 70 درصد لوازم خانگی وارداتی و تولیدی در یک‌ سال گذشته خبر داده بود.
انتهای پیام/

آریا بانو

آریا بانو

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/371899/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بی اشتهایی عصبی چیست و چگونه درمان می شود؟

چگونه به شخصی بگویید که بوی بد دهان یا بدن دارند

آگورافوبیا یا ترس از فضای باز چیست؟ علل و درمان

بی‌گوشی‌هراسی (نوموفوبیا)

راههای غلبه بر افسردگی

ادیتیوولتافوبیا چیست و چگونه درمان می شود؟

افراد آب زیر کاه چه کسانی هستند؟

کربوفوبیا چیست؟ علت و درمان آن

نئوفوبیای غذایی چیست و چگونه درمان می شود؟

تراپیست کیست؟ معرفی انواع تراپی

اختلالات خلقی چیست؟ انواع اختلالات خلقی

نشخوار ذهنی چیست؟ درمان نشخوار ذهنی

ویژگی افراد درون گرا چیست؟ راههای درمان درون گرایی

آر تی ام اس (rTMS) یا تحریک مغناطیسی مغز چیست؟

مثلث کارپمن چیست؟ خروج از مثلث کارپمن

هیپنوتراپی چیست؟ موارد استفاده از هیپنوتراپی

کلمات و عبارات نشان دهنده افسردگی

روش صحیح قطع داروهای افسردگی

رشد فردی چیست؟ تاثیرات رشد فردی

قانون لاگوم چیست و چگونه سوئد را به شادترین مردم تبدیل کرده است؟

نقشه مغزی چیست؟ نحوه تهیه نقشه مغزی

آموزش انجام تمرین های مدیتیشن + نکاتی برای تازه کارها

دلایل، مزایا و معایب تغییر شغل

افسردگی در محیط کار و راههای رهایی از آن

تفاوت استرس و اضطراب و راههای درمان آنها

خسته شدن از زندگی به چه معناست و چه تاثیری دارد؟

مزایا و معایب ادامه تحصیل در سن بالا

چاکرا و خواص آن + معرفی هفت چاکرا

بی ارادگی چیست؟ راههای مقابله با بی ارادگی

کتاب درمانی چیست و چگونه انجام می شود؟

منشور برقراری ارتباط چیست + روش ساخت منشور برقراری ارتباط

رفتار حرفه ای چیست؟ چگونه رفتار حرفه ای داشته باشیم

ایده آل گرایی چیست و خطرات آن چیست؟

بلوغ فکری چیست و چه نشانه هایی دارد؟

اختلال سلفیتیس چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم قلب شکسته چیست؟ علل و علائم و درمان آن

دروغگویی پاتولوژیک چیست؟ علائم و درمان آن

ترس از سگ یا سگ هراسی چیست و چگونه درمان می شود؟

صدابیزاری یا میسوفونیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سندرم آسپرگر چیست و چگونه درمان می شود؟

بی ثباتی عاطفی چیست و علائم و درمان آن کدام است؟

نردبان انتزاع چیست و کاربرهای آن برای سخن گفتن جذاب کدامند؟

اعتیاد به تلویزیون چه مضراتی دارد و چگونه می توان برآن غلبه کرد؟

اعتیاد به قمار چیست؟ نشانه ها، علل و درمان آن

استرس و ناراحتی در هنگام پرواز

وسواس کمک به دیگران چیست و چگونه به آن غلبه کنیم؟

اختلال تجزیه ای چیست ؟ انواع آن و درمان آن

اختلال اضطراب یا استرس پس از سانحه یا ptsd

روانکاوی چیست و تکنیک های روانکاوی کدامند؟

چگونه بر خجالت و کمرویی هنگام مکالمه تلفنی غلبه کنیم؟