طرز تهیه مربا و شربت شاه توت؛ طعمی که زیر دندان میماند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / از شاهتوتهای جذاب این فصل غافل نشوید و با درست کردن مربا و شربت، این طعم جذاب را برای ماههای بعد ذخیره کنید.
مواد لازم:
شاهتوت: 1 کیلو
شکر: 5 لیوان
آبلیمو: 2 قاشق چایخوری
آب جوش: 7 لیوان
طرز تهیه و دستور پخت:
1. آب جوش و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند. بعد شاهتوتهایی را که از قبل تمیز کردید را به شکر و آب در حال جوش اضافه کنید.
2. هر چند دقیقه شربت را با قاشق برداشته و از ارتفاع به داخل قابلمه شربت سرازیر کنید تا غلظت آن را ببینید. شربت نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. وقتی شربت غلیظ شد و تا حد ممکن عصاره شاتوت وارد شربت شد، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از اینکه چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید و با ملاقه شربت را از سر قابلمه جدا کنید و و از صافی رد کنید.
3. شاهتوتهای داخل قابلمه را هم با مقداری از شربتی که باقی مانده به عنوان مربا کنار بگذارید.
4. بعد از اینکه شربت و مربا سرد شد آن را در شیشههای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
-
سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۹:۴۲
-
۳۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/371348/