چند نکته برای طبخ بهتر ته چین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / برای اینکه ته چین شما به صورت قالبی درآید و خوشمزه هم باشد باید نکاتی را رعایت کنید از جمله :
1- در صورتی که مایلید برنج ته چین به هم بچسبد، لازم است از تخم مرغ کامل استفاده کنید و با افزودن کمی دارچین بوی زهم مرغ و تخم مرغ را بگیرید.
2- در صورتی که از ماهی تابه رژیمی برای طبخ ته چین استفاده می کنید، هنگام دم کشیدن ته چین در آن را باز بگذارید تا زیر آن سرخ شود و در صورت مایل آن را برگردانید تا طرف دیگر ته چین هم بپزد، اگر در ظرف را ببندید، ته چین سرخ می شود اما حالت نرم داشته و خشک نمی شود.
3- برای خوشعطر کردن ته چین از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید. به این صورت که وقتی ته چین آماده شد، کمی کره یا روغن روی آن بریزید.
4- ته چین را در ظرفی که ارتفاع کمی دارد آماده کنید. با این روش ته دیگ بیشتر و برشتهتری دارید.
5- بهتر است برای تهیه ته چین فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید. به ازای یک تخم مرغ کامل، دو عدد زرده تخم مرغ جایگزین میشود.
6- در تهیه ته چین از ماست چکیده یا خامهای استفاده کنید تا غذا لذیذتر شود. به ازای هر یک لیوان برنج آبکشی شده، یک لیوان ماست نیاز است.
-
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۵:۴۳
-
۳۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/369226/