طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلفش را حتما در رژیم غذاییتان داشته باشید. میتوانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانیتری از این میوه جذاب استفاده کنید.
چی لازم داریم:
انجیر: 1 کیلوگرم شکر: 700 گرم آب: 1 لیوان وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چایخوری چجوری درست کنیم:
1. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
2. حدودا 20 دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
3. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.
-
جمعه ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۳:۰۹
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/367971/