ترفند تهیه ذرت بخارپز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - پرشین وی /ذرت یکی از مواد غذایی ارزشمندی است که می توان در انواع سالادها و غذاهای مدرن از آن استفاده کرده علاوه بر ارزش غذایی و ویتامین های بالایی که دارد طعم بسیار خوشایندی نیز دارد ذرت بخارپز یکی از روش های پخت ذرت است که ارزش غذایی بالایی دارد در این مطلب از پرشین وی نحوه بخار پز کردن ذرت را به شما آموزش خواهیم داد
تهیه ذرت بخارپز
بهترین روش برای بخارپزکردن ذرت این است که از دستگاههای بخارپز استفاده. به این شکل که کنیم. در مرحله اول دون کردن بلال باید تمام دونه های ذرت رو از بلال جدا کنید که قلقش رو اگر بلد نباشید، کار سخت و طاقت فرسایی می شه ولی قلقش اینه که یه ردیف ذرت در راستای طولی بلال رو در بیاریم که میشه لبه یه که چاقوی بلند رو انداخت توش و مثل اهرم اون یک ردیف رو خالی کرد وقتی یک ردیف خالی شد، باقی ردیف ها رومی تونیم در عرض چند دقیقه دون کنیم حالا هر چند تا بلال رو که خواستید دون کنید و یه آبی بهش بزنید که پرزهاش تمیز بشه بعد از شستن
دونه های بلال رو داخل بخارپز می ریزیم و می گذاریم بپزه نمی شه زمان مشخصی واسه آب پز شدنش داد ولی یه چیزی حدود نیم تا یک ساعت وقت رو می بره .
فقط باید مواظب باشین که له نشه بعد از آن مواد زیر را به آن اضافه کرده و میل می فرمایید: کره گیاهی (مارگارین)- آبلیمو- نمک و فلفل- آویشن- پودر سیر- پودر سیب زمینی- قارچ- کمی سس سفید
بیشتر بدانید از خواص ذرت
• ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدراتها استفاده میشود، • سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن کمک میکند، • حاوی فولیت است که در تولید سلول های جدید نقش قابل ملاحظهای دارد • حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماری ها مفید است.
• به دلیل این مزایای تغذیهای، متخصصان تاکید دارند که ذرت را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانند. • ذرت علاوه بر اینها، سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک میکند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.
• ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛ فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک میکند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد. • برای کمک به کاهش میزان قند خون در افراد مبتلا به دیابت مفید است. • همچنین این مواد (فیبر)، موجب کاهش کلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن کلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود.
ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است
در 100 گرم دانه ذرت خام مواد چقدر مواد مغذی وجود دارد؟
• انرژی:350 کالری • آب:13 گرم • پروتئین:9 گرم • چربی:4 گرم • مواد نشاسته ای:72 گرم • کلسیم:22 میلی گرم • سدیم:1 میلی گرم • پتاسیم:285 میلی گرم • فسفر:265 میلی گرم • آهن:2 میلی گرم • ویتامین آ:490 واحد • ویتامین ب1 :0/4 میلی گرم • ویتامین ب2: 0/12 میلی گرم • ویتامین ب3 :2/2 میلی گرم • ارسنیک:30 میلی گرم
مواد لازم
3 عدد ذرت
آب
مراحل
ذرت ها را در بخار پز گذاشته تا بپزد
بعد با نمک و سس سرو کنید
اگر بخار پز در دسترس نیست ، میتوان در قابلمه یا ماهیتابه ذرت ها را بخار پز کرد
-
دوشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۹:۰۲
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/365243/