میز اردور/ ترشی تابستانه را در کمتر از یک ساعت درست کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - تابستان است و میوههای خوش آب و رنگش. خیلی از ما روزهای گرم و طاقتفرسای تابستان را با کمک همین میوههای خوشمزه سر میکنیم. این میوهها معمولا فرآوری هم میشوند و طی یک عملیات نسبتا ساده به خوراکیهای خوشمزهای مثل مربا، لواشک، شربت، بستنی و البته ترشی تبدیل میشوند.
چی لازم دارم:
هلو
شلیل
انبه
سیب گلاب
توت فرنگی
زردآلو
آلوسیاه
سرکه ترجیحا سفید یا سیب: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
ابتدا همه میوهها را شسته و آنهایی که لازم است پوستکنده، هسته آنها را جداکرده و خرد میکنیم. حتما از میوههای سالم و سفت استفاده کنید تا ترشی بهتری حاصل شود. همچنین سعی کنید بیشتر از میوههای بدون هسته استفاده کنید تا موقع پختن و خوردن راحتتر باشید.
سپس میوههای خرد شده را روی دستمال تمیزی پهن کرده و در معرض هوا قرار میدهیم تا آب آنها گرفته شده و تقریبا خشک شوند. این کار باعث طول عمر ترشی شده و دیرتر کپک زده یا خراب میشود. ظرف شیشهای یا سفال تمیز و خشکی را درنظر گرفته و تکههای میوه را تا نصفه در آن ریخته و سرکه را در ظرف دیگری با نمک و فلفل مخلوط کرده و روی آنها میریزیم به طوری که کاملا روی تکههای میوه را بگیرد. در ظرف را محکم بسته و در جای خنکی مانند یخچال قرار داده و بعد از چند روز با غذاهای مختلف سرو کنید.
نکات آشپزی
میوهها را بنا به ذائقه و میلتان کم، زیاد یا از انواع مختلف استفاده کنید. برای رسیدن به نتیجه بهتر سعی کنید بیشتر از میوههای شیرین استفاده کنید.جام جم /
-
سه شنبه ۳۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸:۰۰
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/360616/