غوره و آبغوره در کبد چرب
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - سلامانه: فصل، فصل غوره است. در طب سنتی برای غوره، هم خاصیتهای فراوانی ذکر شده هم مضراتی برای افراد خاص. مثلاً بعضیها فکر میکنند که آبغوره باعث کاهش چربی خون و لاغری میشود. برای همین، ناشتا آبغوره میخورند. همراه ما باشید تا در این مقاله از سلامانه، با نکتهای مهم درباره آن آشنا شوید.
دکتر مجید انوشیروانی، دکترای تخصصی طب ایرانی در سلامانه:
آبغوره با طعم گس و ترش، طبیعت سرد و خشک دارد و قابض است و چشیدن قدری اندک از آن (مثلا یک قاشق غذاخوری) پس از غذای پرچرب، میتواند برای انقباض دهانه معده و جلوگیری از برگشت غذا سودمند باشد ولی نوشیدن زیاد یا مداوم آن در مبتلایان چربی خون بالا و کبد چرب هرگز توصیه نمیشود و چهبسا که قوای هاضمه را در کبد ناتوانتر کند که پیامد آن انباشت بیشتر چربی است.
مصرف زیاد و مداوم آبغوره در فیبروز کبد نیز خردمندانه نیست زیرا گسی و قبض آن میتواند صُلبیت کبد را تشدید کند.
-
شنبه ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۷:۲۶
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/357330/