آریا بانو

آخرين مطالب

خورشت هویج برای کسانی که به‌دنبال یک طعم خاص هستند خانه داري

خورشت هویج برای کسانی که به‌دنبال یک طعم خاص هستند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / خورشت هویج یکی از انواع خورشت‌های ایرانی است که اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام‌های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی هم شناخته می‌شود.
مواد لازم:
پیاز بزرگ: 1 عدد
آلو خورشتی: 100 گرم
هویج یا زردک: 400 گرم
روغن مایع: به اندازه کافی
گوشت خورشتی: 400 گرم
زعفران دم کرده: به اندازه کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی 
طرز تهیه و دستور پخت:
1. برای تهیه خورش هویج مجلسی ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست و شستشو به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
2. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی که پیاز و زردچوبه یکدست شوند ادامه دهید. در همین حین گوشت خورشتی را پس از شستشو به اندازه خورشتی ( مانند خورشت قیمه ) خرد کنید.
3. پس از خرد کردن گوشت آن را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید. تفت دادن مواد را ادامه دهید تا زمانی که گوشت سرخ شود و تغییر رنگ دهد. پس از اینکه گوشت تغییر رنگ داد چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.
4. در مرحله بعدی باید هویج‌ها را آماده کنید. برای این منظور هویج‌ها را پس از شستشو پوست بگیرید و به شکل خلالی خیلی نازک به صورت یکدست و یک اندازه خرد کنید.
5. یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل تابه بریزید سپس هویج‌های خلالی را داخل روغن تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چقدر بیشتر هویج‌ها را تفت دهید خورش در پایان زیباتر خواهد شد ولی اینکار باعث می‌شود خواص هویج‌ها از بین برود.
6. در ادامه آلوهای خورشتی را با دقت بشویید و پس از اینکه گوشت تقریبا پخت هویج و آلو خورشتی را به قابلمه خورش اضافه کنید. در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت ملایم جا بیفتد.
7. 30 دقیقه مانده به پایان پخت خورش زعفران دم کرده را اضافه کنید. طعم خورش را بچشید و در صورت تمایل مقداری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. در پایان اجازه دهید آب خورش کم شود و روغن بیندازد سپس به همراه برنج سرو کنید.
8. برای تزیین خورش هویج می‌توانید از خلال پسته و زرشک استفاده کنید. برای این منظور مقداری زرشک و خلال پسته را در مقدار کمی روغن مایع تفت دهید تا کمی سرخ شوند سپس در زمان سرو برای تزیین خورش استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

فیزیک‌دانان احتمال فروپاشی تمدن بشر را تا چند دهه آینده تقریبا قطعی می‌دانند

یک اساسنامه فوتبالی و این همه دردسر

3 ایرانی در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا؟

قیافه چند سال آینده دخه آ چگونه خواهد بود؟

فیفا چند سالی است که به ما زور می‌گوید

یک ایرانی غایب هفته اول لیگ بلژیک

«وقتی کوه گم شد»؛ کتابی براساس زندگی‌ سردار حاج احمد متوسلیان

آیا نیش زنبور، واقعا حریف کرونا می‌شود؟

از نذر سلامت تا تاثیر آن بر روان

ممنوعیت دوچرخه‌سواری بانوان در مشهد

چهره ها/ پوریا رحیمی سام و دورانی که نباید کم بیاورد

پایان تصویربرداری «غرامت» در تهران

چهره ها/ سیما خضرآبادی: به هیچ عنوان پرسپولیسی نیستم!

کنایه باربد بابایی به گرانی های اخیر

تدوین «زیر هشت» آغاز شد

طرز تهیه پیراشکی؛ جذاب شکلاتی

آهنگ جدید/ «طاقت ندارم» را با صدای فردین ناجی بشنوید

یزد «آزاد» می‌شود؟

توضیحات معاون آموزشی وزیر بهداشت درباره کنکور در دوران کرونا

گلی که هلندی ها را نجات داد!

یادگار باشکوه و بی مانند شاه تیمور در ایران!

ترفندهای عکاسی از خوراکی‌ها با تلفن‌همراه

بعد از قهر با قدیمی‌ترین رفیقم نمی‌توانم با او صمیمی شوم

ارتباط های کلامی غلط و جایگزین صحیح آن در روزهای کرونایی

بهترین ماشین لباسشویی های بازار از نگاه کارشناسان

کشف لوازم خانگی قاچاق در آزاد راه کرج-قزوین

توسعه یک آزمایش دقیق برای تشخیص سرطان مری

چوب جادویی مدیران پرسپولیس!

میناوند: کدام برکناری؟ قفسه سینه‌ام ضرب دید، نتوانستم اجرا کنم

مجیدی 2 فینال دیگر پیش‌رو دارد

نیمار هم ارزان شد؛ اما...

دو شانس اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا از نگاه ونگر

پاسخ باشگاه دورتموند به انتقاد رئیس بایرن

سبقت یامین‌پور از رضا امیرخانی

چهره ها/ سرگرمی های پدر و پسری «پیمان معادی»

چهره ها/ مرتضی پورعلی گنجی: نگران فردا نباش

چهره ها/ امین زندگانی در نمایی از فیلم «چند دقیقه بعد»

چهره ها/ ابراز عشق به سبک مبینا نصیری

پیام تسلیت غلامحسین مظفری به مناسبت درگذشت هنرمند و فیلمساز پیشکسوت

موافقت مشروط وزارت بهداشت با جریمه مالی افرادی که ماسک نمی‌زنند

خطر سکته در چه زمانی بیشتر است؟

کسانی که برای برگزاری کنکور تصمیم گرفتند را بشناسید

وضعیت ترافیکی صبح سه شنبه تهران

اولین کشتی وایکینگ ها پس از صد سال از خاک بیرون کشیده شد!

چگونه با افراد خودشیفته برخورد کنیم؟

صفر تا صد تهیه املت هویج

ماسک خود را زیر چانه قرار ندهید

آموزش شستن دست‌ها به کودکان

همسان سازی حقوق بازنشستگان در سال های بعد هم اجرا می شود

سرپرست وزارت صنعت:اجازه ورود کالاهای با مشابه داخلی را نمی‌دهیم