میز اردور/ پیاز کاراملی برای انواع غذا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا/ حتما در فستفودها وقتی منوی رستوران را دیدهاید در ترکیبات ساندویچ و همبرگر پیاز کاراملی به چشمتان خورده و آن را امتحان کردهاید. طعم بینظیری که خوشمزگی ساندویچ را چندبرابر میکند و علاوه بر آن مغذی هم هست. اما پیاز کاراملی را چطور در خانه درست کنیم؟
چی لازم دارم:
پیاز................4 تا 5 عدد
عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر................یکچهارم پیمانه
شکر...............5 قاشق چایخوری
نمک............خیلی خیلی کم
لیمو ترش...............یک قاشق چایخوری
چطور بپزم:
1. پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید.
2. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
3. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی میشود. وقتی کامل حالت کشسانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.
-
چهارشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲:۱۱
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/355508/