آریا بانو

کرونا وضعیت 187 شهرستان را قرمز کرد اجتماعي

کرونا وضعیت 187 شهرستان را قرمز کرد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه 15 استان در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارند، گفت: ویروس کرونا بسیار پیچیده است از این رو کوچکترین غفلت باعث بازگشت کرونا می‌شود.
ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه 15 استان در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارند، گفت: ویروس کرونا بسیار پیچیده است از این رو کوچکترین غفلت باعث بازگشت کرونا می‌شود.
معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به نگرانی‌های وزیر بهداشت از استان‌هایی که کمتر به ویروس کرونا آلوده شده اند، افزود: 46 درصد مبتلایان به ویروس کرونا در یک استان را زنان تشکیل داده اند که این موضوع به دو دلیل اتفاق افتاده است یکی به دلیل حضور آن‌ها در مراسم‌های عروسی، عزا و دورهمی و دیگری اینکه همسران آن‌ها از محل کار این ویروس را به خانه منتقل کرده‌اند.
187 شهرستان در وضعیت قرمز
وی با اشاره به اینکه امروز 187 شهرستان قرمز، 92 شهرستان نارنجی، 59 شهرستان سفید و یک شهرستان سبز بود و این مایه نگرانی است، گفت : باید بدانیم که این ویروس عجیب و غریب است و شهرها و استان هایی که دوام آورده بودند و ویروس را به شهر خودشان راه ندادند با کوچکترین غفلت ممکن است ویروس به این شهرها نفوذ پیدا کند.
ابتلای 41 درصد مردم همدان به کرونا به دلیل حضور در عروسی و عزا
حریرچی با اشاره به اینکه در استان همدان 41 درصد به دلیل حضور در دورهمی ها ،عروسی ها و مجالس ترحیم به بیماری مبتلا شده اند، افزود: 51 درصد در درون خانواده ها و 8 درصد به دلیل مواجهات شغلی به بیماری کرونا مبتلا شده اند.
وی با بیان اینکه ویروس کرونا دشمن مشترک جهان است، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت اعلام کرده است که تا آینده پیش بینی شرایط عادی ممکن نیست.
معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در جهان پیش بینی ها مناسب نیست، افزود: امروز و دیروز رئیس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که بسیاری از کشورها برای مقابله با کرونا در مسیر اشتباه حرکت می کنند ، انتظار این که واکسن در ماه‌های آینده بتواند کرونا را ریشه‌کن کند کاملا غیر واقعی است.
وی با اشاره به اینکه ویروس دشمن اول همه ماست، اظهار داشت: وضعیت آمریکا ،برزیل، پاکستان ،عراق و هند نامناسب است، در روزهای 14 و 15 خرداد ماه در اوج بیماری قرار داشتیم و الان به طور متوسط موارد ابتلا به اندازه فروردین ماه شده است ‌.
حریرچی تصریح کرد: کسانی که علامت دار می شوند در عرض سه ماه سطح آنتی بادی خونشان که ضد ویروس است به سرعت کاهش پیدا می‌کند، البته ممکن است ایمنی سلولی ایجاد شود که هیچ جایی نمی تواند آن را اندازه گیری کند لذا هیچ منبع معتبری وجود ندارد ، تا افرادی که مبتلا شده‌اند بتوانند خودشان را ایمن و پاک از بیماری تلقی کنند.
معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه با جنگ همه جانبه با ویروس منحوس کرونا مواجه هستیم، ادامه داد: مقام معظم رهبری در هر سخنرانی که در طی 5 ماه اخیر داشتند به ویروس کرونا اشاره فرموده اند.
با وحدت سیاسی باید با کرونا مقابله کنیم
او بیان کرد: برای ما تاسف آور است زیرا میزان مرگ به 32 نفر کاهش پیدا کرده بود اما الان به حدود 220 و 180 افزایش یافته است. باید بتوانیم این ویروس را از بین ببریم، واقعیت این است که مقام معظم رهبری از کادر درمان در همه سخنرانی هایشان قدردانی کردند و چندین بار به عدد 32 و 34 فوتی اشاره داشتند، باید با وحدت سیاسی و وحدت ملت و دولت به مبارزه با این ویروس منحوس بپردازیم ،ناجوانمردانه است که بخواهیم انگشت اشاره را یک بار به سمت دولت و یک بار هم به سمت ملت نشانه کنیم.
حریرچی با اشاره به اینکه در سال 380 هزار فوتی داریم، گفت : اگر حتی در روز 100 هزار نفر فوت کنند، 36 هزار فوتی در سال می شود که از زلزله بم بیشتر است، باید به تک تک فوت ها توجه داشته باشیم ،اکثر کسانی که فوت کردند بالای 60 سال سن داشتند، امید به زندگی افراد 60 سال را باید مورد توجه قرار داد به طوری که امید به زندگی در آنها 24 سال است یعنی کسی که در 60 سالگی فوت می کند 24 سال امید با زندگی اش را از دست می دهد.
بالاترین میزان بستری کرونا در زنجان
وی با اشاره به اینکه زنجان بالاترین میزان بستری را دارد، گفت: بستری روزانه به ازای هر 100 هزار نفر در زنجان حدود 7 نفر است و خراسان جنوبی حدود 6 نفر به ازای هر 100 هزار نفر بستری دارد.
معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه ویروس در حال گردش در اجتماعات است، خاطرنشان کرد: آمریکا دچار پیک دوم شده است، مطمئنا تا یک سال آینده در هیچ کجای دنیا با واکسن فراگیر مواجه نخواهیم بود،پس مجبوریم با این ویروس رفتار تهاجمی و شدید داشته باشیم تا نوسانات رخ ندهد، قم، اردبیل و بوشهر گاهی به وضعیت سفید رسیده اند اما با کوچکترین غفلت به وضعیت هشدار و قرمز رسیدند.
وی ادامه داد: از اول اسفند تا کنون رنگ های مختلفی را در همه استانها می بینیم و لذا احتیاج به هوشیاری داریم.
حریرچی با اشاره به تغییر رفتاری که در مردم رخ داد افزود: بازگشایی های اقتصادی ،کارخانجات، ادارات و محل های کسب و کار به دلیل معیشت مردم ضروری است و چاره‌ای جز بازگشایی آنها نداریم، وقتی بازگشایی صورت گرفت مردم فکر کردند به شرایط عادی بازگشتند ،استان همدان جزو استان های پاک بود که در تعطیلات چهاردهم و پانزدهم خرداد 170 هزار نفر یعنی حدود 10 درصد جمعیت به این استان مسافرت کرده بودند و مسافرت ها به صورت دسته جمعی رخ داد.کولرهای ماشین ها تشدید کننده ویروس است.
وی با اشاره به اینکه غلبه بر ویروس کرونا وحدت دولت و مردم را می طلبد افزود: کسی که در سن 50 سالگی بر اثر ابتلا به کرونا فوت کند بیش از 30 سال از امید به زندگی اش را از دست داده است.
حریرچی گفت: اگر پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم در این صورت می توانیم به تدریج شاهد کاهش بیماری و کنترل اپیدمی باشیم.
لزوم برخورد قاطع با کسبه متخلف
معاون کل وزارت بهداشت گفت: وظیفه حکومت فقط نصیحت نیست و باید با کسبه‌ای که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند برخورد قاطع شود، در کشور‌هایی که استفاده از ماسک را اجباری کرده اند شاهد کاهش بیماری بوده ایم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/355484/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟

بیش فعالی چیست ؟ علائم ، دلایل و درمان آن کدامند؟

عقدهٔ الکترا چیست و چگونه حل می شود؟

راه های تقویت بهره ی هوشی

قانون باور چیست و آیا می توان آن را تغییر داد؟

سندروم دیوژن چیست و چگونه درمان می شود؟

اختلال حافظه تکرار پنداری

تکنیک ای اف تی چیست و مراحل آن کدامند؟

سندرم استکهلم چیست و چگونه درمان می شود؟

توهم کوتارد چیست و علائم و درمان آن چه چیزی است؟

علائم و روش های درمان سندروم استندال یا سندرم فلورانس

ضد افسردگی های سه حلقه ای

توهم کاپگراس چیست؟

سایکومتریست چگونه کار می کند؟

رفتار تکانشی چیست و چگونه درمان می شود؟

فروپاشی عصبی چیست و چه علائمی دارد؟

اختلال دیس تایمی یا افسرده خویی چیست ؟ علل ، علائم و درمان آن

با بیمار در حال مرگ چگونه باید رفتار کرد؟

درباره اتانازی چه می دانید؟

آزار و اذیت خیابانی چیست و چگونه با آن رفتار کنیم؟

توهم فرگولی چیست؟ علل و درمان آن

فردگرایی چیست و شیوع فردگرایی در میان افراد جامعه

افسردگی غیر معمول یا آتیپیک

سندروم بیت المقدس چیست؟

آشنایی با خصوصیات زنانی که تیپ شخصیت مردانه دارند

آدم های پرتوقع چه ویژگیهایی دارند و چگونه باید با آن‌ها رفتار کرد؟

اختلال افسردگی اساسی چیست؟ دلایل و درمان آن

بیماری وسواس فکری OCD