ترفندهای آشپزی برای استفاده ادویه در غذا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیست ستون / اگر می خواهید غذاهایتان مانند رستوران ها خوش طعم شود از این ادویه ها در غذایتان استفاده کنید ...
ادویه ای برای خوشمزه شدن کباب تابه ای
فلفل سیاه ، زردچوبه ، سماق ، پودر لیمو عمانی
ادویه ای برای خوشمزه شدن سوپ
پودر آویشن ، برگ بو
ادویه ای برای خوشمزه شدن فلافل
زیره سبز ، کاری ، زنجبیل ، گشنیز ، فلفل قرمز ، شنبلیله
ادویه ای برای خوشمزه شدن گوشت
جوز هندی
ادویه ای برای خوشمزه شدن ترشی مخلوط و لیته
نعناع خشک ، گل پر ،تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز ، کاری ، زردچوبه ، تخم گشنیز
ادویه ای برای خوشمزه شدن پلو
گل سرخ ، گل محمدی ، زیره ، دارچین ، میخک ، هل
ادویه ای برای خوشمزه شدن آب گوشت
دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی ، بادیان ، میخک ، دارچین
ادویه ای برای خوشمزه شدن بادمجان
گل پر ، زردچوبه
ادویه ای برای خوشمزه شدن قیمه
دارچین ، زیره سبز ، پودر گل محمدی
ادویه ای برای خوشمزه شدن ماست و خیار
فلفل سیاه ، ریحان ، مرزه ، ترخان خشک ، پودر گل سرخ ، نعناع خشک
ادویه ای برای خوشمزه شدن کوکوسبزی
پودر گل محمدی ، کاری ،دارچین ، فلفل سیاه
ادویه ای برای خوشمزه شدن کلم پلو و لوبیا پلو
دارچین
ادویه ای برای خوشمزه شدن مرغ و ماهی
زعفران ، زنجبیل ، برگ بو ، پودر سیر
-
سه شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۵:۱۲
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/354959/