آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه آش کشک خانه داري

طرز تهیه آش کشک
  بزرگنمايي:

آریا بانو - طرز پخت آش کشک در هر نقطه از ایران به متفاوت است. در ادامه شما را با دو روش ساده و خوشمزه از طرز تهیه آش کشک آشنا می کنیم. امیدواریم از خوردن آن ها لذت ببرید.
مواد لازم برای آش کشک:

نخود 100 گرم
لوبیا چیتی یا قرمز 100 گرم
عدس 100 گرم
برنج 50 گرم
بلغور 300 گرم
سبزی آش 1 کیلوگرم
پیاز برای سرخ کردن و تزیین 1 کیلوگرم
رشته آش به دلخواه
نعنا خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم

طرز تهیه ی آش کشک :
از یک روز قبل نخود و لوبیا را خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود. سپس هر کدام را جداگانه کامل بپزید.
بلغور گندم را پاک کنید و خوب بشویید و با عدس پاک شده و شسته شده داخل قابلمه بریزید و با آب اجازه بدهید بپزند زمانی که کمی پختند برنج نیم دانه شسته شده و سبزی آش خرد شده را اضافه کنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
پیازها را خلالی کرده و سرخ کنید.
زمانی که مواد پختند حبوبات را اضافه کنید اگر آب آش کم شد آب جوش به آن اضافه کنید. مراقب باشید زمانی که شروع به جا افتادن کرد آش ته نگیرد. نیمی از پیازهای سرخ شده و نیمی از نعنا داغ ها را اضافه کنید.
در پایان کشک را در ظرفی جدا خوب بزنید و به آش اضافه کنید و هم بزنید اگر رنگ آش بیحال بود مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی از آن را بچشید اگر بی نمک بود نمک اضافه کنید و اگر ترش نبود کشک اضافه کنید می توانید از دوغ هم استفاده کنید.
سپس در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ آن را تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش ماست
طرز تهیه آش کشک با رشته:

آریا بانو

طرز درست کردن آش کشک با رشته
مواد لازم برای طرزتهیه آش کشک :
عدس 1 لیوان
نخود نصف فنجان
لوبیا قرمز نصف فنجان
لوبیا چیتی نصف فنجان
پیاز 3-4 عدد
سبزی آش 500 گرم
کشک 1 پیمانه
دوغ 2-3 لیوان
زردچوبه و فلفل و نمک به مقدار لازم
رشته آشی به مقدار لازم

دستور پخت آش کشک با رشته:
برای تهیه آش کشک ابتدا تمامی حبوبات را از قبل خیس کنید، سپس آن را جداگانه بپزید، داخل قابلمه ای نسبتا بزرگ آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید. زمانی که جوش آمد سبزی آش را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزند پیازها سرخ کنید و مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و مقداری نعنا داغ هم درست کنید.
بیشتر بخوانید: نمونه هایی از تزیین آش
زمانی که سبزی ها پختند حبوبات را به آن اضافه کنید و هم بزنید نیمی از پیاز داغ ها و کمی نعنا داغ را به آش اضافه کنید تا مزه ی آن درون آش باشد.و در آخر رشته را ریز خرد کنید حدودا 4-5 قسمت خرد کنید و به آش اضافه کنید. اگر رنگ آن کم رنگ است زرد چوبه اضافه کنید. اجازه بدهید آش بپزد، زمانی که رشته ها پختند کشک را با دوغ هم بزنید و به آش اضافه کنید کمی بچشید اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید.
اکنون مقداری دیگر از پیازها را به آش اضافه کنید، و دائم هم بزنید تا به جوش بیاید.
* اگر ترشی آن کم است مقداری کشک یا دوغ اضافه کنید.
و بعد از جا افتادن آن را در ظرف بکشید و با پیاز و نعنا داغ تزیین کنید.
* میزان رشته گفته نشد زیرا بعضی افراد با سبزی بیشتر و بعضی افراد با رشته بیشتر دوست دارند.
* در صورت تمایل در هر دو دستور می توانید از سیر داغ هم استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

برنامه شبانه زنان موفق در دنیا/ موفقیت به سبک افراد معروف

یافته‌های جدید دانشمندان درباره ماسک

تشخیص بیماری از طریق بازدم به کمک نانو ذرات هوشمند

یک لکه خورشیدی در حال چرخش به سمت زمین است

افزایش احتمال ابتلای کودک به اوتیسم با مصرف ماریجوانا در دوران بارداری

سازمان جهانی بهداشت در مورد واکسن روسی کرونا چه می‌گوید؟

مسی سوژه شد!

یحیی و لیست اینترنتی خرید ستاره برای پرسپولیس

عطش پرسپولیسی‌ها برای پیروزی در بازی درون‌تیمی

وکیل مربیان کروات پرسپولیس منتظر دریافت نامه فیفا

طعنه ستاره بایرن به خاطر سوال درباره لئو مسی!

تبریک جالب حساب رسمی لیگ برتر انگلیس به جهانبخش

اتهام جنجالی پرسپولیس علیه استقلال

بایرن مونیخ- بارسلونا؛ ببر، قهرمان شو!

سوال پسر ستین از گاوهای مزرعه پدر؛ بارسا قهرمان می‌شود؟

یک بازیکن پاری‌ سن ژرمن کرونا گرفت

امید ابراهیمی در تمرین سایپا

افت فاحش نفتی‌های لیگ برتر در نیم فصل دوم

آذری: پول مفت به بازیکن چاق نمی‌دهم

پرسپولیس به پرداخت 200 هزار یورو پیش پرداخت برانکو محکوم شد!

تارتار: بازیکنانم 7 ماه پولی نگرفتند، چطور انگیزه ایجاد کنم؟

زنیت با سردار آزمون به پیروزی رسید

بازگشت دیاباته به تمرین استقلال و تشکر مجیدی از بازیکنان

بازگشت بشار به تمرینات گروهی

شجاع به پر و پای سیدجلال پیچید

گاسپرینی: مقابل PSG یک ایتالیا حامی ماست

هافبک سابق بایرن مونیخ به تاتنهام پیوست

قایدی: گلزنی بلدم؛ نیاز به گول‌زنی داور ندارم

هیچ مجوزی برای برگزاری نمایشگاه کتاب صادر نشده است

دو خط کتاب/ هر روز بیشتر در خاطرات گذشته فرو می‌روم

صوت/ داستان «جین ایر» اثر شارلوت برونته _ قسمت دوم

شاعرانه/ چه بگویم که کمی خوب شود حال دلم؟

بازگرداندن یک کتاب به کتابخانه پس از 37 سال!

بالاخره زبان سرخ اسدالله علم سرِ سبزش را به باد داد

خاطره‌بازی با فیلم قدیمی «دل نمک»

چهره ها/ بهرام افشاری در کنار کارگردان فیلم «صحنه زنی»

چهره ها/ نگاه نافذِ حامد سریال «آقازاده»

چرا تنابنده ارسطوی محبوب «پایتخت» را قاچاقچی کرد؟

حمید لولایی استادِ «داداش‌جان» در «بچه‌ محل» شد

چهره ها/ ژست مونا فرجاد برای عکس گرفتن

چهره ها/ طرحی جالب از خانم دارابی و آقای جبلی در «ورود آقایان ممنوع»

مهمانانی که به فصل جدید «چهل تیکه» می‌آیند

شکست مطلق جایگزین «نود» در شبکه سه

چرا آناهیتا افشار بازی در «هفت و نیم» را قبول کرد؟

چهره ها/ علل محبوبیت ماه‌چهره خلیلی از نظر مژده خنجری

چهره ها/ یکتا ناصر در ورژن بدجنس «آوا»

آثاری که بهناز جعفری آرمان‌هایش را در آن‌ها می‌دید

سکانسی از بازی علی نصیریان و علیرضا خمسه در «روز باشکوه»

افشاگری از هزینه «ما همه با هم هستیم»؛ 27 میلیارد تولید، 3 میلیارد بازگشت سرمایه!

چهره ها/ داستان هانیه غلامی و ماجراهای فضای مجازی