آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه پای یونانی؛ یک غذای مدرن و متفاوت خانه داري

طرز تهیه پای یونانی؛ یک غذای مدرن و متفاوت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کتاب کاله/ اگر یک روز تعطیل پیش رو دارید و می‌خواهید وقت زیادی را به آشپزی اختصاص دهید، ما برای شما یک پیشنهاد لذیذ داریم، پای یونانی می‌تواند یک وعده غذای خوشمزه و سالم را برای شما بسازد. چرا گفتیم وقت زیاد؟ چرا‌که این نوع پای با خمیر هزارلا تهیه می‌شود و باید کمی حساسیت به‌خرج بدهید. اما طعم نهایی و لذت‌بخش این غذای مدرن با ترکیب پنیر و اسفناج حسابی انرژی شما را برمی‌گرداند. اسفناج منبع خوبی برای آهن است و در کنار آن به زیبایی و سلامت پوست و مو، سلامت قلب، رفع بی‌خوابی و… کمک می‌کند.
مواد لازم برای تهیه پای یونانی
برگ اسفناج 200 گرم
گوجه خشک روغنی 175 گرم
پنیر سفید (خرد شده) 100 گرم
تخم مرغ دو عدد
خمیر هزارلا 125 گرم
طرز تهیه پای یونانی؛ یک غذای مدرن
مرحله اول
در قدم اول برگ‌های اسفناج را داخل قابلمه بریزید و یک قاشق آب به آن‌ها اضافه کنید، شعله را روشن کرده و اجازه دهید تا اسفناج‌ها کمی نرم شوند.
سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و داخل یک آب‌کش بریزید تا آب اضافی آن خارج شده و کمی خنک شود. حالا می‌توانید آن‌ها را خرد کرده و با گوجه خشک شده، پنیر و تخم مرغ به‌خوبی ترکیب کنید.
مرحله دوم
حالا به حساس‌ترین مرحله تهیه این غذای مدرن می‌رسیم. قبل از این‌که کار سخت را شروع کنیم، یک قالب مناسب برای پای در نظر بگیرید که در دسترس باشد. کاغذ روغنی به اندازه لازم برش دهید و آن را کاملا مرطوب کنید، سپس روی آن مقداری روغن بریزید و کاغذ را روی سطح کار باز کنید.
در ادامه خمیر هزارلا را به آرامی بازکنید و چهار عدد از آن را روی کاغذ روغنی بگذارید، روی خمیرها را روغن مالی کنید و سپس لایه بعد را به همین ترتیب روی قبلی قرار دهید، این کار را تا پایان خمیر ادامه دهید.
قالب را نزدیک دست‌تان قرار دهید و خمیر را با گرفتن گوشه‌های کاغذ روغنی به کف قالب منتقل کنید، کمی خمیر را فشار دهید تا به قالب بچسبد و گودی داخل آن ایجاد شود. سپس مخلوط اسفناج و پنیر را در گودی خمیر هزارلا بریزید و آن را پر کنید. در آخر باید اطراف خمیر که بیرون از قالب مانده‌اند را روی مواد بیاورید و سطح را بپوشانید تا حالتی لقمه‌ای پیدا کند. کاغذهای اضافی را از اطراف قالب برش دهید تا در فر نسوزند و مزاحم نباشند.
مرحله سوم
بعد از سپری کردن مرحله نفس‌گیر قبل، حالا می‌توانید قالب را با خیال راحت به فری که از قبل با دمای 160 درجه گرم شده، منتقل کنید. حدود 30 دقیقه زمان لازم است تا پای یونانی آماده شود.
هر زمان که سطح خمیر طلایی و ترد شد، باید آن را از فر خارج کنید. پای شما آماده است، می‌توانید آن را با سس‌های مختلف مثل سس لویی یا سس گوجه فرنگی یونانی مختلف سرو کنید یا آن را با سالادهای ساده و خوشمزه همراه کنید.
مرحله چهارم
به‌طور کلی پای یونانی سالم و کم کالری است، اما شما می‌توانید به آن پنیر پارمسان و مقداری کره هم اضافه کنید.
اگر به گوجه خشک روغنی دسترسی ندارید، می‌توانید مقداری گوجه را در فر تست کنید.
در صورت تمایل بین لایه‌های خمیر هزارلا، نمک و فلفل بریزید تا خوش‌طعم شود.
شما می‌توانید برای تکمیل انرژی این غذا، سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به آن اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/354146/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند

ای بیخبران چه جای خواب است مرا

چه کسی می داند...

آقای گل تاریخ فرانسه قدم در راه مسی گذاشت!

آیین رسمی واگذاری سرخابی‌ها فردا برگزار می‌شود

تمجید ستاره سیتی از بلینگام؛ جود استثنایی است

بیگی: در قائمشهر از استقلال و پرسپولیس امتیاز می گیریم

تصمیم جالب آرسنال؛ خداحافظی با لوگوی همیشگی

اینزاگی با تماس‌ها از لیگ برتر بمباران شده است!

حیدری: داور دربی به دنبال اخراج ساپینتو بود

گل اول آرسنال به چلسی توسط تروسار

حمایت ونگر از ژاوی؛ دوست دارم در بارسا بمانی

گل اول لاتزیو توسط کاستیانوس در دقیقه 12

مسعود ده‌نمکی: پدرم می گفت بین من و خمینی یکی رو انتخاب کن

من آدم مجرد سوار ماشینم نمیکنم!

خاطرات فراموش‌نشدنی پایان جنگ از زبان «مسعود ده‌نمکی»

آهنگ قدیمی «فال حافظ» با صدای کوروس سرهنگ زاده

4گوشه دنیا/ خاص‌ترین خانه در ژاپن

تلاقی هیجان و ترس روی پلی در آسمان

وضعیت عجیب زیرگذرها در پورتلند آمریکا

زاتریکی یا دیپ ماست یونانی رو درست کن

طرز تهیه تیرامیسو توت فرنگی

دمنوش‌های شفابخشی که بی‌حالی و رخوت بهار را از بدن دور می‌کند

تابستون نزدیکه و هندوانه رو اینجوری برش بزن

گام‌های اصلی در تربیت جنسی کودکان

هند به دنبال ماموریت‌های فضایی بدون زباله تا سال 2030

چه چیز داری با خویشتن که دیدارت...

بنر زیبای هواداران الهلال برای بازی امشب

ماجرای تمرد بازیکنان خوشه طلایی از خسرو حیدری

حیدری: دوست داشتم در استقلال خداحافظی کنم

ستاره بایرن: برای بازی برابر رئال لحظه‌شماری می‌کنم

شاگردان نکونام میزبان یک استقلالی متفاوت

گل اول العین به الهلال توسط اریک

ترکیب آرسنال-چلسی؛ پوچتینو علیه صدرنشین

خیال کورتوا راحت است؛ لونین به خوبی جایم را پر کرده

عقب‌نشینی یوفا؛ لیست‌‌های اروپایی 26 نفره شد

پایان پیولی؛ زلاتان سرمربی میلان را انتخاب کرد

سفر پریناز ایزدیار با رضا عطاران به کاخ صدام حسین!

کلیه ناخدا رو به اسم نورالدین خریدند!

مجری سابق برنامه «هفت»: با زور و تهمت و تهدید فیلمساز نمی‌شوید!

جشن تولد ساده و بی ریای بازیگر پیشکسوت

اجرای فوق حرفه ای و 4 نفره با یک «گیتار»

چرا به سوالات اپراتورهای اورژانس باید پاسخ داد

هوای تهران گرم می شود!

عملیات ویژه نیروهای امدادی برای نجات سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان

ضارب دانش‌آموزان آملی بازداشت شد

گلایه‌ی رئیس پلیس راهور از ابلاغ نشدن قانون افزایش جرایم رانندگی

طوفان شن در لیبی

خیاط زبردست طبیعت

دریاچه‌ زیبای بَرم اَلوان در شهرستان بهمئی