آریا بانو

آخرين مطالب

شام/ مینی چیز برگر خانگی برای امشب خانواده خانه داري

شام/ مینی چیز برگر خانگی برای امشب خانواده
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / انواع برگر یکی از پرطرفدارترین غذاها در منوی رستوران ها و فست فودهاست. برگر گوشت مخصوص تا برگر مرغ و حتی برگر گیاهی هر کدوم طعم لذیذ و خاص مخصوص به خودشون رو دارن. طرز تهیه ی برگر بسیار ساده اس و میشه با تهیه ی مواد اولیه ی اون به راحتی این غذای لذیذ رو تو خونه درست کرد. امروز می خوایم یه روش جدید برای درست کردن برگر خونگی بهتون آموزش بدیم. مینی چیز برگر خانواده یه غذای خاصه که می تونید با درست کردن اون از خوردن این غذای لذیذ به همراه خانواده لذت ببرید.
چی لازم دارم:
سیب زمینی 450 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 و 1/4 پیمانه (350 گرم)
شکر 1 قاشق غذاخوری
مخمر 2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
دانه کنجد به مقدار لازم
همبرگر پخته نشده 6 تکه (هر یک به وزن 100 گرم)
پنیر ورقه ای 7 عدد (هر ورقه به 4 قسمت تقسیم شود)
خیار شور حلقه شده 27 تکه
تخم مرغ برای رومال 1 عدد
خامه پر چرب برای رومال 1 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی، خردل و چاشنی های مورد علاقه برای سرو
چطور بپزم:
1- سیب زمینی ها را بشویید، آن ها را پوست کنده و خرد کنید. سپس سیب زمینی های خرد شده را داخل قابلمه بریزید. داخل قابلمه به مقداری که روی سیب زمینی ها را بپوشاند آب بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا به جوش آید و پخته شود. 8 تا 10 دقیقه زمان برای پخت سیب زمینی ها کافی است. یک چنگال داخل سیب زمینی ها فرو کنید تا از پخته شدن آن ها مطمئن شوید.
2- 5 قاشق غذاخوری از آب سیب زمینی های پخته شده را داخل کاسه بریزید تا خنک شوند. باقی مانده ی سیب زمینی را مجددا داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا روی حرارت مجددا بپزد و آب آن به طور کامل تبخیر شده و سیب زمینی ها خشک شوند.
3- سیب زمینی ها را از روی حرارت بردارید. آن ها را داخل مخلوط کن بریزید یا با رنده ی ریز رنده کنید تا کاملا له شوند. 1 پیمانه از سیب زمینی را اندازه گیری کرده و داخل کاسه بریزید. سپس کره را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا کره ذوب شود و به خورد سیب زمینی برود. باقی مانده ی سیب زمینی را نگه دارید.
4- آرد، شکر، مخمر و نمک را داخل کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید.
5- مخلوط سیب زمینی گرم را به مخلوط آرد اضافه کنید و آن را با دست ورز دهید تا همه ی مواد خوب با هم ترکیب شوند.
6- تخم مرغ را به همراه 5 قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کرده و با قلاب همزن برقی با سرعت کم خوب با هم مخلوط کنید (برای این کار می توانید از قاشق چوبی نیز استفاده کنید.) تا زمانی که خمیر نرم و کمی چسبناک شود. بعد از 8 الی 10 دقیقه خمیر کاملا سفت و منسجم خواهد شد اما با هم زدن مداوم کم کم نرم خواهد شد. در نهایت خمیر باید در ته ظرف باقی مانده از دیواره های آن جدا شود.
7- داخل کاسه ای گود و عمیق را کمی چرب کنید و خمیر را به شکل توپ داخل آن قرار دهید. روی ظرف را با نایلون یا سلفون بپوشانید و آن را در محیط گرم قرار دهید تا مخمر عمل کرده و اندازه ی آن دو برابر شود. این عمل حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می برد.
8- در این مدت زمان، به سراغ برگرها بروید و آن ها را با کاتر برش گرد کوچک قالب بزنید. سپس داخل تابه کمی روغن بریزید و برگرهای کوچک را سرخ کنید. برگرهای سرخ شده را کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
9- بعد از استراحت خمیر، روی سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر ا روی آن قرار دهید. خمیر را با دست کمی پهن کرده و آن را با استفاده از کاردک به 9 عدد مربع یک اندازه تقسیم کنید. (3 ردیف در 3 ردیف برش بزنید) هر قطعه را از خمیر جدا کرده و با دست گرد کنید. سپس هر قطعه را مجددا به 3 قسمت تقسیم کنید. بدین ترتیب 27 گلوله ی کوچک گرد شده خواهید داشت. گلوله ها را با فاصله از هم بچینید و روی آن ها را با نایلون بپوشانید تا خشک نشوند.
10- کف دست خود کمی آرد بریزید و هر گلوله را کف دست پهن کنید. دور آن را با انگشت فرم دهید تا کاملا صاف شود.
11- خیار شورها را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. یک تکه خیار شور را در مرکز خمیر قرار دهید. سپس روی آن را با یک لایه پنیر ورقه ای بپوشانید. یک عدد از برگرهای سرخ شده را روی پنیر قرار دهید. سپس خمیر را با دست ببندید و گرد کنید. به طوری که مواد داخل آن قرار گرفته و خمیر کاملا بسته شود. همه ی خمیرها را به همین ترتیب از خیارشور، پنیر و برگر پر کنید.
12- روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سطح آن را کمی چرب کنید. مینی برگرهای پر شده را روی کاغذ روغنی با کمی فاصله از هم بچینید.
13- به خمیرهای چیده شده در سینی نیز 30 دقیقه استراحت دهید، روی آن ها را بپوشانید تا در دمای محیط مجددا حجیم شوند. سپس روی خمیرهای کمی تخم مرغ و خامه ی پر چرب شده بمالید و روی آن ها کنجد بپاشید.
14- فر را در دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را داخل آن قرار دهید تا مینی چیز برگرها آماده شوند. 13 دقیقه زمان برای پخت مینی چیز برگرها کافی است. تا زمانی که روی آن ها قهوه ای رنگ شود. 3 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی نان ها کاملا طلایی رنگ شود.
15- بعد از پخته شدن نان ها، مینی چیز برگر را از فر خارج کرده و آن را به همراه سیب زمینی سرخ کرده و سس دلخواه تان سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه مینی چیز برگر خانواده
– اگر خمیر بیش از حد خشک شد، به آن کمی آب سیب زمینی اضافه کنید.
– اگر خمیر چسبنده بود، کمی آرد به آن اضافه کنید.
– بعد از بیرون آوردن مینی چیز برگرها شاید ابتدا نان آن ها کمی سفت باشد اما بعد از چند دقیقه نرم خواهد شد.
– بعد از قالب زدن برگرهای آماده، دور اضافی برگرها را جمع کرده، گلوله کرده و پهن کنید. سپس مجددا آن را قالب بزنید.
– حتما از مخمر فوری برای درست کردن خمیر استفاده کنید.
– اگرچه درست کردن مینی چیز برگر با برگرهای نیمه آماده ی یخ زده آسان تر است، اما می توانید گوشت برگر را خودتان آماده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/353177/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویری فوق‌العاده زیبا از عبور زیبای فالکون 9 از مقابل ماه

چاپ پنجمین جلد مجموعه تاریخ ایران‌زمین درباره طاهریان و آل بویه

ویسی: قول می‌دهم خوزستانی‌ها در پایان، ناراحت نباشند

نویدکیا: نیمه دوم با کیفیت بازی کردیم

شجاع: هواداران تراکتور هر چه بگویند حق دارند

سیامک: باید ببینیم برای چه به تراکتور آمده‌ایم

فراز: منظورم از نشان دادن عدد 4 کری نبود!

دومین صدر جدول هم به استقلال رسید

ماجرای کت درآوردن حقیقی مربی شمس آذر برای داور بازی!

فخریان: جواب اعتماد کادرفنی را دادم

گفت و گوی خبرنگاران با سیدحسین حسینی در پایان بازی استقلال و شمس آذر

واکنش روزبه چشمی به سوال یکی از خبرنگاران درباره مشکلات باشگاه

سلمان: بن افلک جنفیر رو همچین ماه عسلی نبرده بود که من آوردمت!

توصیه بامزه فامیل دور به آقای مجری

استوری جدید و متفاوتی که منوچهر هادی منتشر کرد

چهره ها/ تغییر چهره «گلنار» سریال گیلدخت بعد از 3 سال

ببعی به زبان ترکی هم مسلطه!

چهره ها/ سلفی جالب نصرالله رادش و همسرش وایرال شد

رپ خوانی بحرانی برای سید جواد هاشمی

شیرین: تا وقتی بله نگفته بودیم، هیشکی قصد ازدواج نداشت حالا همه میخوان زن بگیرن!

وقتی ناراحتی از اینکه مخ زن خودت رو زدی

ترانه «شریک جرم» با صدای روزبه نعمت اللهی

فراجا: با رفتار اشتباه احتمالی ماموران در برخورد با بی‌حجابی برخورد خواهد شد

گوناگون/ دستاوردهای عملیات «کربلای10»

پلی زیبا و بزرگ در میان ابرها در چین

خرس خانگی یک روس

یک دسر شکلاتی پرتقالی و خوشمزه برای مهمونی هاتون

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی

اگر هنگام مسواک زدن از لثه شما خون می‌آید بخوانید

اگر این نشانه‌ها را دارید یعنی شخصیت قوی دارید

بیگانگان فضایی ممکن است در واقعیت بنفش باشند

من پیر فنا بدم جوانم کردی

حکم ‏CAS‏ علیه اسپانیا؛ انتخابات را از نو برگزار کنید

هوادار استقلال دچار حمله عصبی شد

پیروزی مس برابر شاگردان ویسی با گلزنی بازیکن مازاد فولاد!

کارشناسی صحنه‌های جنجالی دیدار استقلال - شمس آذر

تفاضل گل استقلال و پرسپولیس برابر شد

فریاد باقری با مهم‌ترین گل سال به تراکتور

جدول لیگ برتر؛ استقلال به صدر رسید

زندی: اصلاً خوب نبودیم؛ استقلال تیم یکدستی دارد

ستاره‌های سپاهان در دو چالشِ مورایس

گزارش اکیپ؛ بایرن نه، زیدان به یونایتد می‌رود!‏

آخرین وضعیت لوکاکو پس از مصدومیت شدید

شمس‌آذر نفس آبی‌پوشان را حبس کرد؛ استقلال صدر را پس گرفت

نمک های بی پایان علی صادقی در سریال خانه به دوش

ماجرای عاشق شدن دیبی در جوانی

قطعه ای زیبا با تکنوازی ساز «ابوا»

ترخیص 2 هزار و 500 خودرو و تاکسی برقی از گمرک

تو ژاپن موسیقی رو اینجوری آموزش میدن!

خواص مصرف لیموی یخ زده در طول روز که تا به حال نشنیده اید