میز اردور/ مربای زرد آلو؛ پیشنهادی برای تنوع صبحانه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - پویه / چی لازم دارم:
زرد آلو با پوست نازک : 3 کیلو
شکر : 3 کیلو
گلاب : 1 فنجان
هل : 15 گرم
چطور بپزم:
زرد آلو ها را خوب بشوئید و آبکشی کنید. سپس آنها را با دستمال تمیز خشک کنید.در صورت نیاز پوست زردآلوها را با کارد بتراشید. آنها را از وسط نصف کنید و هسته آنها را دربیاورید.
یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و آن را از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. شکر را در آن بریزید و اجازه دهید با آب بجوشد و قوام بیاید. سپس زردآلو ها را درون آن بریزید تا بجوشد و شکر جذب زردآلو شود. (گاهی به کمک قاشق چوبی آنها را آرام هم بزنید.)
دقت کنید تا شکر خیلی غلیظ نشود تا مربا بعدا شکرک نزند. در آخر هل و گلاب را اضافه کنید. کمی جوش که خورد، آن را از روی حرارت بردارید و مانند مرباهای دیگر در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.
نکته: زردآلو از خود آب پس می دهد بنابراین شکر باید بیشتر قوام بیاید.
-
يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۶:۰۲
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/353017/