ناهار/ طرز تهیه پاستا خوشمزه فصل
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کتاب کاله / پاستا از آن غذاهایی است که از بزرگ تا کوچک دوستش دارند و دست رد به این غذا خوشمزه نمیزنند. برای درست کردن پاستا راه و روشهای مختلفی وجود دارد. عدهای پاستا با گوشت را میپسندند، بعضی از افراد هم ترجیح میدهند پاستا را با یک سس سبزیجات خوشمزه سرو کنند. همهچیز درباره نحوه طبخ و سرو پاستا به سلیقه اعضای خانوادهها بستگی دارد.
مواد لازم برای تهیه پاستا خوشمزه فصل
پاستا پنه 400گرم اسفناج(خرد شده) 100گر
مپیاز قرمز متوسط (اسلایس شده) یک عدد
پنیر سیامزگی 100گرم
بیکن (خرد شده) 100گرم
پنیر پارمسان(رنده شده) به مقدار لازم
طرز تهیه پاستا خوشمزه بهاری
مرحله اول
یک قابلمه پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید. کمی نمک درون آب بریزید. پس از اینکه آب به جوش آمد، پاستا را به آن اضافه کنید. پس از 10 دقیقه پاستاها را آبکش کنید.
مرحله دوم
بیکن خرد شده را در ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید. سپس پیازهای اسلایس شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.
مرحله سوم
پاستای پختهشده، بیکن و پیاز تفتداده شده و اسفناج خرد شده را درون یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس سالاد را درون ظرف مناسب سرو ریخته و روی آن پنیر پارمسان رنده کنید.
چند نکته
بهجای اسفناج میتوانید از کلم بروکلی هم استفاده کنید.
بهجای پنیر بز سیامزگی میتوانید از پنیر خامهای یا پنیر صبحانه هم استفاده کنید.
این سالاد برای افراد رژیمی هم گزینه مناسبی است.
اگر ترکیب اسفناج و پاستا را دوست دارید، میتوانید پاستا اسفناج را هم تهیه کنید.
میتوانید سبزیجات دلخواهتان را هم به سالاد اضافه کنید.
-
يکشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶:۰۶
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/352586/