آموزش تهیه پیراشکی مرغ عربی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / برای خمیر:
500 گرم آرد
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق چایخوری نمک
نیم پیمانه یا 75 میلی لیتر روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پودر شیرخشک
آب اونقدر که بخواد، حدود 250-300 میلی لیتر
برای داخل خمیر:
زیتون
سینه مرغ
هویج
پیاز
قارچ
فلفل دلمه ای
نمک و فلفل سیاه
یا هر فیلینگ دلخواه
مواد لازم دیگر :
پنیر خامه ای مثل فیلادلفیا
زیتون سیاه
زرده تخم مرغ
شیر
برای خمیر ،همه مواد بجز آب رو مخلوط کنین میتونین نصف آرد قوی نصف آرد نول استفاده کنید یا کلا آرد نول. بعد آب رو کم کم اضافه کنین تا خمیر جمع شه و نرم بشه. 10 دقیقه ورز بدین و روشو بپوشونین تا نیم ساعت یا بیشتر استراحت کنه و بعد به دو قسمت تقسیم کنین و داخل یک سینی فر که چرب کردین نازک باز کنین ، ولی نه مثل خمیر باقلوا 😉
بعد مواد داخلشو روش پخش کنین و دومین لایه خمیر رو روش بزارین و روشو بپوشونین تا 15-20 دقیقه بمونه بعد با فرچه ، روش مخلوط زرده تخم مرغ و کمی شیر بزنین و بعد پنیر رو داخل نایلون یا قیفی بریزین و تهشو کوچک ببرین و روی خمیر شکل دلخواه بزنین و بعد زیتون سیاه بزارین و در فر از قبل گرم شده 200 درجه بپزین تا روش سرخ شه.
میتونین پودر شیرخشک نزنین و بجای آب، شیر بزنین به خمیر.
برای داخل خمیر، پیاز رو در کره تفت بدین تا سبک شه، بعد سینه های مرغ و هویج رنده شده رو اضافه کرده و تفت بدین، تا بپزن، بعد قارچ و فلفل دلمه ای و زیتون رو اضافه کنین و تفت بدین تا آبشو بکشه بعد نمک و ادویه جات دلخواه بزنین و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید .
استفاده از پنیر پیتزا یا موزارلا داخل خمیر، اختیاریه .
منبع صفحه ashpazi_zahrabanoo
ترجمه شده از صفحه عربی :
@cuisine__om__basma
-
جمعه ۲۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹:۴۹
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/351112/