آریا بانو

آخرين مطالب

آشپزی در خانه؛ پای گیلاس پزشکي

آشپزی در خانه؛ پای گیلاس
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سلامانه: انواع کیک‌ها و شیرینی‌های میوه‌ای در فصل تابستان طرفداران خاص خودشان را دارند. پای‌ها جزو محبوب‌ترین انواع شیرینی‌های تابستانی هستند که با میوه‌های مختلف این فصل تهیه می‌شوند.
به گزارش سلامانه؛ یکی از معروف‌ترین پای‌های تابستانی، پای گیلاس است که هم طعم بی‌نظیری دارد و هم طرز تهیه آن چندان سخت نیست. برای تهیه این پای می‌توانید از دستور زیر که جزو معروف‌ترین دستورهای تهیه پای گیلاس است، استفاده کنید. 
مواد لازم برای خمیر پای
آرد چندمنظوره 2.5 پیمانه نمک نصف قاشق چای‌خوری کره سرد و خرد شده دو‌سوم پیمانه روغن قنادی یک‌سوم پیمانه آب کاملا یخ 8 تا 10 قاشق غذاخوری مواد لازم میانی 
گیلاس بدون هسته 5 پیمانه شکر یک پیمانه آرد چندمنظوره یک‌سوم پیمانه آب لیموترش 2 قاشق چای‌خوری پودر دارچین 1 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل یا عصاره بادام یک‌چهارم قاشق چای‌خوری مواد لازم برای رومال تارت
شکر یک قاشق چای‌خوری شیر یک قاشق غذاخوری طرز تهیه
1. برای آماده‌سازی این تارت جذاب تابستانی، ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. به این ترتیب که آرد را داخل ظرف گودی بریزید و باقی مواد خمیر را به آن اضافه کنید. بهتر است که ابتدا 8 قاشق غذاخوری از آب سرد را بریزید و خمیر تارت را به‌آرامی ورز بدهید. اگر خمیر بیش از اندازه سفت بود، می‌توانید 2 قاشق آب دیگر را هم به آن اضافه کنید. 
2. اگر روغن قنادی در اختیار نداشتید، می‌توانید از روغن جامد استفاده کنید. 
3. خمیر تارت را بیش از اندازه ورز ندهید زیرا کره آب می‌شود و چربی بیش از حدی از خود پس می‌دهد. همین‌قدر که تمامی مواد به خورد یکدیگر بروند و خمیر منسجمی به‌دست بیاید، کافی خواهد بود. 
4. پس از این‌که خمیر آماده شد، آن را درون کیسه فریزر بگذارید و تا آماده شدن مواد میانی تارت، خمیر را در یخچال استراحت بدهید. 
5. برای تهیه مواد میانی باید گیلاس‌های بدون هسته را داخل قابلمه نچسبی بریزید و شکر را به آن بیفزایید. حرارت زیر ظرف را کم کنید تا شکر و گیلاس‌ها به‌خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و دانه‌های شکر هم ذوب شوند. زمانی که گیلاس‌ها کمی نرم شدند و شکر هم کاملا ذوب شد، می‌توانید آرد را به ترکیبات درون ظرف اضافه کنید. 
6. تمام مواد را کمی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آب موجود در ظرف هم کاملا کشیده شود. 
7. بعد از این مرحله باید آب لیموترش، پودر دارچین و عصاره وانیل یا عصاره بادام را هم به ظرف گیلاس‌ها اضافه کنید و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. 
8. تمامی مواد را کمی هم بزنید تا طعم یکنواختی بگیرند. 
9. خمیر پای را از یخچال خارج کنید و آن را با کمک دست یا وردنه روی سطح کار به‌صورت گرد دربیاورید. در این مرحله می‌توانید سطح کار را کمی آردپاشی کنید تا خمیر به سطح کار و دست نچسبد. 
10. نصف خمیر پهن‌شده را داخل قالب پای بیندازید و مایه گیلاسی را درون خمیر بریزید. 
11. نصف دیگر خمیر پهن‌شده را روی مایه گیلاسی بکشید و خمیر پای را از زیر و رو با کمک انگشتان دست به یکدیگر بچسبانید. 
12. حالا باید یک قاشق شیر و یک قاشق شکری که در اختیار داشتید را با یکدیگر مخلوط کنید و با بُرس روی خمیر پای بکشید. 
13. قالب را به مدت 40 دقیقه درون فِر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پای شما کاملا بپزد. 
14. برای برشته شدن خمیر رویی پای هم می‌توانید حدود 2 تا 5 دقیقه گریل فِر را روشن کنید. 
15. قبل از سِرو می‌توانید مقداری پودر قند روی پای گیلاس بپاشید. 
16. شما می‌توانید مواد میانی پای را بدون پختن و تنها با ترکیب کردن تمامی مواد با یکدیگر روی خمیر پای بریزید. اگر برای این منظور از گیلاس یخ‌زده استفاده کنید، به نتیجه بهتری خواهید رسید. 
منبع: Reader’s Digest

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/351031/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای زیبای موسیقی خیابانی با گیتار

متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود دارو

کاهش رغبت پسران به دانشگاه

لحظه دلهره‌آور متلاشی شدن کامیون در برخورد با قطار مسافربری در ترکیه

حادثه مرگبار در جریان مسابقه اتومبیل‌رانی در سریلانکا

سیلی هولناکِ در چین

غذا دادن به یک خرس غول پیکر توسط مرد روس با قاشق

جزیره ای رویایی در مالدیو

چهار نکته که لازم است قبل از هر چیزی بدانید

گوناگون/ این کوه آتشفشانی هر روز 80 گرم طلا فوران می‌کند

با طولانی ترین پل جهان آشنا شوید

شهری متروکه در نزدیکی چرنوبیل

طرز تهیه سالاد معروف kFC

طرز تهیه کباب نگینی

نوشیدن آب همراه با غذا؛ مفید یا مضر؟

تأثیر آب و سرکه سیب در کاهش وزن

تمام ماموریت بالگرد مریخی «نبوغ» را در یک دقیقه تماشا کنید

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد شاعر مهستی گنجوی

لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان

پیروزی دنور برابر لیکرز در دومین مسابقه پلی‌آف بسکتبال

قدردانی حیدر فرمان از وزیر ورزش برای مسابقات کوراش پوریا ولی

والیبالیست‌های ایرانی 300 درصد گران شدند!

محبی: حضور شیروان‌ و‌ ارشک در جام تختی به چه درد می‌خورد?

توافق مالی در رختکن پرسپولیس برای نحوه تمدید قرارداد

لحظات پایانى جذاب نفسگیر بازى نیکس-سیکسرز

اشتباهات نابخشودنی ستاره بارسا

ممی‌زاده: اوزونیدیس از لحاظ شخصیتی و فنی بهترین است

تیم ملی با لباس همیشگی در یک چهارم جام ملت‌ها

حرکت ارزشمند کاپیتان تیم ملی فوتسال در جام ملت‌ها

هیچ جنگی برنده نداره

قبلا کلاس زبان رفته؟

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

اجرای این خواننده بی‌ نظیر بود

هشدار نارنجی هواشناسی برای 21 استان

آتش‌سوزی در انبار داروی بیمارستان امام حسین

فیلم چاقوکشی مرد موتور سوار به راننده پشت فرمان وسط خیابان

آمار فوتی ها و مصدومین تصادفات رانندگی در نوروز 1403 اعلام شد

مسابقه بین چهارپایان!

بازی‌ توله خرس قهوه‌ای با دوربین تله‌ای در ارتفاعات رامسر

رخ نمایی پلنگ ایرانی با غرش‌های بلند در صخره‌های دماوند

وقتی برای اولین بار پشت ماشین سنگین میشنی

در قدیم مامان ها اینقدر صبور نبودن!

تا به حال ساعت مچی آفتابی دیده اید؟

جلوه‌های منحصر به‌فرد از سرزمین بهشتی گیلان

طنز/ چگونه در پارک‌ها محل آرامش بقیه بشیم؟

تونل وحشت وسط خیابان؛ تلاش مردم برای جبران اقدام عجیب دو برادر!

تصاویر جادویی از رعد و برق در ارتفاع بالا از نمای کابین خلبان هواپیمای ایرباس!

نان ساندویچی بولکی

لاغری در عرض دو هفته

ایده های جذاب برای تحرک هدفمند فرزندان