آموزش تهیه واویشکا به روش گیلانی ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / سلام عزیزان، این واویشگا به روش ما گیلانیاس، جاهای دیگه با جگر سفید و
سیب زمینی اینا طبخ میکنن که متفاوته با این😍
دستور تهیه :👇
یک کیلو جغور بغور شامل (جگر سفید خوش گوشت پستان،
روده ی گوسفند و دل گوسفند)
بازار امادشو دارن بگیرین بیارین خونه حسابی بشوریدش و بعد چرخ کنید
6 تا
پیاز بزرگ و خلالی میکنیم، جغور بغورو میزاریم رو حرارت چند دقیقه و بعد وپیاز خلالیو اضافه میکنیم، اجازه میدیم جغور بغور با اب همون
پیاز پخته شه و
پیاز اب شه، بعداز پخت بهش
روغن اضافه میکنیم یکم که سرخ شد دوتا گوجه رو 4 قاچ میکنیم و اضافه میکنیم و میزاریم گوجه ها هم بپزن، یکمی زردچوبه ونمک و فلفل هم اضافه میکنیم و نوش جون😍
راستی خیلیا جغور بغورو جدا میپزن بعد چرخ میکنن، پیازم جدا تفت میدنو اضافه میکنن دیگه اون بستگی به خودتون داره
-
سه شنبه ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۷:۴۲
-
۱۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/348607/