چلو مرغ مجلسی خوشمزه و لذیذ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم
مرغ :4 تکه ران و سینه
هویج : 3 عدد
پیاز : 2 عدد متوسط
سیر : یک حبه
نمک به میزان لازم
برگ بو : 2 عدد
زعفران : 1/2 ق غ خ
روغن مایع به میزان
رب گوجه: 2 ق غ خ
طرزتهیه
اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه ای مناسب گذاشته و یک عدد
پیاز نگینی شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافی روش میریزیم و به مدت یک تا 1/5
ساعت میزاریم بپزه ( ابش زیاد چکیده نشه یک لیوان تهش باقی بمونه)
در این فاصله هویج را به دلخواه خرد که من حلقه ای خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا
پیاز داغ رو اماده میکنیم💢
مقداری
روغن در تابه ای مناسب میریزیم و یک عدد
پیاز رو خلالی کرده تفت داده تا سرخ و طلایی بشه و بعد سیر خرد شده هم باهاش تفت میدیم رب و هویج پخته هم اضافه و تفت میدیم و کنار میزاریم
حالا مرغ که پخته شده رو سرخ و اب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به
پیاز داغ و سس مرغ اصافه و ده دقیقه میزاریم بجوشه و بعد مرغای سرخ شده هم بهش اضافه و یک ربع تا 20 دقیقه میزاریم جابیفته و بعد خاموش
نوش جان :
نظرتون رو
دوست دارم بدونم که شما چطور درست میکنید☺️
من مرغا رو خام
دوست ندارم باید حتما سرخ کنم و البته خوشمزه تر هم میشه
منبع پیج ashpazi.rahan
-
دوشنبه ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۷:۱۶
-
۱۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/348510/