آموزش تهیه پودینگ ذرت؛ میان وعده پر کالری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم پودینگ ذرت
تخم مرغ5 عدد
کره (ذوب شده)65 گرم
شکر55 گرم
شیر1/2 فنجان
آرد ذرت4 قاشق غذا خوری
کنسرو ذرت3 قوطی
طرز تهیه پودینگ ذرت
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
فر را روشن کرده و با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2
ظرف پیرکس مخصوص فر را چرب کنید.
3
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را بزنید. سپس کره نرم شده، شکر و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید.
4
حالا آرد ذرت و کنسرو ذرت را نیز اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد مخلوط به دست آمده را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا پودینگ ذرت آماده شود.
-
يکشنبه ۱۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶:۰۲
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/346243/