میز اردور/ پودینگ موز دسری برای همه لحظات زندگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - اطلاعات / چی لازم دارم:
شکر یک پنجم پیمانه
کره 150 گرم
شیر 1 پیمانه
پنیر خامهای 200 گرم
بیسکوییت پتیبور 2 بسته
زرده تخم مرغ 1 عدد
خامه قنادی 150 گرم
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
شیر را با زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر در قابلمه مخلوط کنید تا نشاسته و شکر کاملاً در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود. سپس کره و وانیل را اضافه کنید و روی مایه را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. خامه قنادی را که 3 تا 4 ساعت قبل از فریزر خارج کردهاید با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا پنیر خامهای را اضافه و کمی مخلوط کنید. ترکیب خامه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این که مایه پودینگ کاملاً خنک شد، خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
بیسکویتها را در شیر فرو ببرید و کف ظرف بچینید. سپس یک لایه موز ورقه شده و یک لایه از مایه پودینگ بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید و ظرف را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.
-
شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶:۵۶
-
۱۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/345121/