آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کرانچی پنیری؛ با پنیرچدار و سبزیجات معطر خانه داري

طرز تهیه کرانچی پنیری؛ با پنیرچدار و سبزیجات معطر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کرانچی پنیری یک نوع تنقلات رشته‌ای پنیری است که با سبزیجات معطر و فلفل قرمز تند طعمی شگفت‌انگیز را به شما می‌دهد.
برترین‌ها: کرانچی پنیری یک نوع تنقلات رشته‌ای پنیری است که با سبزیجات معطر و فلفل قرمز تند طعمی شگفت‌انگیز را به شما می‌دهد. خوردن آن‌ها با یک کاسه سوپ گوجه و یا سبزیجات، عالی است. ظاهر آن‌ها شبیه چوب شور است، اما در واقع بیشتر شبیه به یک نوع شیرینی یا خمیر پای هستند. این خوراکی به شدت اعتیادآور است بنابراین مواظب باشید که همیشه در دسترستان نباشند.
اگر به مواد تشکیل دهنده این خوراکی پنیری نگاه کنید می‌بینید موادی ساده و در دسترس هستند که اغلب ما در خانه داریم. برای پنیر نیازی نیست که از نوع گران قیمت خریداری کنید بلکه یک نوع پنیر چدار ارزان قیمت برای شما کافی است. در مورد سبزیجات معطری که در آن استفاده شده، این موضوع کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. می‌توانید با توجه به سبزیجاتی که در خانه دارید و یا معمولا برای انواع غذا‌ها استفاده می‌کنید، استفاده کنید. مثلا مرزه، نعناع، پونه، مرزنجوش و یا انواع ادویه‌های معمول مثل پاپریکا، فلفل چیلی یا حتی فلفل سیاه استفاده کنید. در این دستور برای سبزی معطر از ترکیب رزماری و آویشن استفاده شده است. البته حتی می‌توانید سبزی معطر را حذف کنید.
مواد لازم:
پنیر چدار رنده شده: 2 پیمانه فشرده شده آرد: 1 و 1/2 پیمانه سر صاف نمک: 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی: 1 قاشق چایخوری سبزیجات معطر: 1 و 1/2 قاشق غذاخوری درشت خرد شده (رزماری یا آویشن) کره: 1/2 پیمانه (100 گرم) خامه: 6 قاشق غذاخوری

آریا بانو


طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سلسیوس روشن کنید و داخل دو سینی فر را کاغذ روغنی بگذارید.
2. سبزیجات معطر را با چاقوی تیز به صورت درشت خرد کنید.

آریا بانو


3. داخل کاسه غذاساز که تیغه فلزی آن وصل شده، پنیر رنده شده، آرد، نمک، فلفل قرمز خشک خرد شده و سبزیجات معطر را بریزید.

آریا بانو


4. مواد داخل غذاساز را بگذارید با هم مخلوط شوند تا زمانی که ظاهری شبیه به این داشته باشند.

آریا بانو


5. کره سرد را به صورت مکعب‌هایی با طول 2 سانتی متر خرد کنید و داخل غذاساز بریزید و همراه سایر مواد در غذاساز مخلوط کنید تا زمانی که به شکل مخلوطی خرده دار با تکه‌های کره نخودی مانند داخل آن، دربیاید.

آریا بانو


6. خامه را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.

آریا بانو


7. مواد به تدریج به هم آمده و یک خمیر را تشکیل می‌دهند.

آریا بانو


8. روی سطح کار را که می‌تواند روی کابینت یا صفحه سیلیکونی باشد، آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن بگذارید.

آریا بانو


9. خمیر را ورز دهید تا موقعی که همه بخش‌های خمیر در هم آمیخته شود. یک مستطیل با خمیر با قطر یک اینچ (2 و نیم سانت) ایجاد کنید، سپس آن را با چاقو به دو نیم کنید.

آریا بانو


10. با وردنه هر بخش را پهن کنید تا تبدیل به مستطیل 8 در 10 اینچ شود.

آریا بانو


11. لبه‌های آن را صاف کنید و برش بزنید. سپس با استفاده از یک کاتر پیتزا یا چاقویی تیز، مستطیل را به صورت نوار‌هایی با پهنای نیم سانت برش بزنید. سعی کنید که به آرامی و با دقت این کار را انجام دهید. اگر ضخیم باشند، ترد نمی‌شود و اگر نازکتر شوند، خرد خواهند شد.

آریا بانو


12. رشته‌های خمیر را داخل سینی کاغذ گرفته بگذارید، حدود نیم سانتی متر بین آن‌ها فاصله بگذارید.

آریا بانو


13. آن‌ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند و رنگ طلایی تیره زیر آن‌ها ایجاد شود، بگذارید در فر بمانند. اواسط پخت، سینی‌ها را بچرخانید. همانطور که در تصویر می‌بینید سه رشته اول برگردانده شده‌اند و باید به این شکل برشته شده باشند.

آریا بانو


14. پس از خارج کردن سینی‌ها از داخل فر به آن‌ها دست نزنید و بگذارید رشته‌های پنیری خنک شوند. سپس آن‌ها را با دقت داخل بشقاب گذاشته و سرو کنید.

آریا بانو


نکات مهم
رشته‌های پنیری را در ظرف دردار به مدت چند روز می‌توان خوب نگه داشت. خمیر را می‌توان به مدت 3 ماه فریز کرد. خمیر را به شکل دو مستطیل با قطر حدود 2 و نیم سانت درآورید، دور هر کدام را به طور کامل پلاستیک سلفون بپیچانید و آن‌ها را داخل کیسه زیپ لاک بگذارید. وقتی که قصد درست کردن آن‌ها را دارید، خمیر‌ها را از فریزر خارج کرده، بگذارید ذوب شوند و سپس بقیه دستورالعمل را انجام دهید. برای فریز کردن پس از پختن بگذارید که رشته‌های پنیری به طور کامل خنک شوند، سپس آن‌ها را در ظرفی دردار به این ترتیب بگذارید که آن‌ها را بصورت لایه‌هایی مجزا داخل کاغذ آلومینیوم یا کاغذ روغنی بچینید، سپس داخل ظرف دردار بگذارید. قبل از سرو کردن آن‌ها را از ظرف خارج کرده و بگذارید به دمای اتاق برسند. منبع: onceuponchef
زهرا موسوی

آریا بانو

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/344532/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود