آریا بانو

آخرين مطالب

عصرانه/ مافین کدو سبز، خوشمزه و عالی خانه داري

عصرانه/ مافین کدو سبز، خوشمزه و عالی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله قرمز / مافین کدو سبز یک مافین غذایی سبزیجات نیست بلکه یک شیرینی با کدو سبز تابستانی است. این مافین به همان خوشمزگی مافینهای میوه‌ای مثل مافین موز است. شما برای درست کردن این مافین کار سختی ندارید، فقط کافی ست کدو را رنده کنید و با سایر مواد مخلوط کنید.
مافین کدو سبز یکی از مافینهای خوشمزه و متنوع است که با یک سبزی تابستانی (صیفی) درست می‌شود. مافین کدو سبز به شکلهای مختلفی درست می‌شود. مافین کدو سبز شکلاتی یا با شکلات چیپسی یا گاهی هم علاوه بر کدو سبز، سبزیجات دیگری همچون هویج هم به آن اضافه می‌شود. برای ایجاد تعادل در طعمها و دادن یک مزه ترش و شیرین به آن مقداری زغال اخته هم به آن اضافه می‌شود که البته استفاده از آن اختیاری است اما طعم فوق العاده‌ای ایجاد می‌کند. شما برای دادن طعم به آن انتخابهای متنوعی خواهید داشت. می‌توانید ادویه پای کدو استفاده کنید یا کمی پودر کاکائو برای ایجاد رنگی تیره و شکلاتی. همانند کاپ کیک کدو تنبل در اینجا هم از کره استفاده شده تا بیشتر بافتی کیک مانند و لطیف داشته باشد تا مافین.
مواد لازم:
کدو سبز: 2 پیمانه (1 عدد کدو سبز بزرگ)
کره: 1/2 پیمانه (100 گرم)
شکر سفید: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
آرد نان: 1 و 1/2 پیمانه
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
اسانس وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
روغن تخم کتان: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری و برای افزودن امگا3 به مافین)
زغال اخته خشک شده: 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
فر را با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب مافین 12 تایی را کاغذ بگیرید یا با اسپری آشپزی چرب کنید.
در کاسه همزن برقی یا کاسه‌ای مناسب برای مخلوط کردن، کره و شکر را با همزن بزنید تا به صورت کرم در آید.
کدو سبز را با پوست رنده کرده و آن را فشرده کنید تا آب اضافی آن خارج شود. 2 عدد تخم مرغ را که کمی زده‌ایم به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس کدوی آب گرفته را داخل کاسه می‌ریزیم.
در کاسه‌ای جداگانه، 1 و 1/2 پیمانه آرد، 1 قاشق چایخوری جوش شیرین، 1/2 قاشق چایخوری نمک را ریخته و با ویسک دستی با هم مخلوط کنید تا با هم یکدست شوند.
مخلوط آردی را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و با هم هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
سپس 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل و 1/2 قاشق چایخوری روغن تخم کتان (در صورت استفاده) داخل کاسه بریزید. سر آخر هم 1/2 پیمانه زغال اخته خشک را اضافه کنید. مخلوط را با هم ترکیب کنید. خمیر باید غلیظ باشد.
خمیر را با استفاده از اسکوپ بستنی داخل قالب مافین بگذارید. هر کدام از آنها باید تقریبا تا بالا پر شوند. می‌توان از قالبهای مافین سیلیکونی نیز استفاده کرد.
قالب مافین را در فر بگذارید. اجازه دهید به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید تمیز بیرون بیاید.
بعد از این زمان، قالب مافین را روی توری شیرینی پزی بگذارید و چند دقیقه اجازه دهید تا خنک شود، سپس مافینها را خارج کنید. برای نگهداری مافین باقی مانده آنها را در ظرفی دردار گذاشته و نگهداری کنید. این مافین را می‌توان هم به عنوان صبحانه و هم عصرانه استفاده کرد.
منبع: natasha"skitchen


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

یافته‌های جدید دانشمندان درباره ماسک

تشخیص بیماری از طریق بازدم به کمک نانو ذرات هوشمند

یک لکه خورشیدی در حال چرخش به سمت زمین است

افزایش احتمال ابتلای کودک به اوتیسم با مصرف ماریجوانا در دوران بارداری

سازمان جهانی بهداشت در مورد واکسن روسی کرونا چه می‌گوید؟

مسی سوژه شد!

یحیی و لیست اینترنتی خرید ستاره برای پرسپولیس

عطش پرسپولیسی‌ها برای پیروزی در بازی درون‌تیمی

وکیل مربیان کروات پرسپولیس منتظر دریافت نامه فیفا

طعنه ستاره بایرن به خاطر سوال درباره لئو مسی!

تبریک جالب حساب رسمی لیگ برتر انگلیس به جهانبخش

اتهام جنجالی پرسپولیس علیه استقلال

بایرن مونیخ- بارسلونا؛ ببر، قهرمان شو!

سوال پسر ستین از گاوهای مزرعه پدر؛ بارسا قهرمان می‌شود؟

یک بازیکن پاری‌ سن ژرمن کرونا گرفت

امید ابراهیمی در تمرین سایپا

افت فاحش نفتی‌های لیگ برتر در نیم فصل دوم

آذری: پول مفت به بازیکن چاق نمی‌دهم

پرسپولیس به پرداخت 200 هزار یورو پیش پرداخت برانکو محکوم شد!

تارتار: بازیکنانم 7 ماه پولی نگرفتند، چطور انگیزه ایجاد کنم؟

زنیت با سردار آزمون به پیروزی رسید

بازگشت دیاباته به تمرین استقلال و تشکر مجیدی از بازیکنان

بازگشت بشار به تمرینات گروهی

شجاع به پر و پای سیدجلال پیچید

گاسپرینی: مقابل PSG یک ایتالیا حامی ماست

هافبک سابق بایرن مونیخ به تاتنهام پیوست

قایدی: گلزنی بلدم؛ نیاز به گول‌زنی داور ندارم

هیچ مجوزی برای برگزاری نمایشگاه کتاب صادر نشده است

دو خط کتاب/ هر روز بیشتر در خاطرات گذشته فرو می‌روم

صوت/ داستان «جین ایر» اثر شارلوت برونته _ قسمت دوم

شاعرانه/ چه بگویم که کمی خوب شود حال دلم؟

بازگرداندن یک کتاب به کتابخانه پس از 37 سال!

بالاخره زبان سرخ اسدالله علم سرِ سبزش را به باد داد

خاطره‌بازی با فیلم قدیمی «دل نمک»

چهره ها/ بهرام افشاری در کنار کارگردان فیلم «صحنه زنی»

چهره ها/ نگاه نافذِ حامد سریال «آقازاده»

چرا تنابنده ارسطوی محبوب «پایتخت» را قاچاقچی کرد؟

حمید لولایی استادِ «داداش‌جان» در «بچه‌ محل» شد

چهره ها/ ژست مونا فرجاد برای عکس گرفتن

چهره ها/ طرحی جالب از خانم دارابی و آقای جبلی در «ورود آقایان ممنوع»

مهمانانی که به فصل جدید «چهل تیکه» می‌آیند

شکست مطلق جایگزین «نود» در شبکه سه

چرا آناهیتا افشار بازی در «هفت و نیم» را قبول کرد؟

چهره ها/ علل محبوبیت ماه‌چهره خلیلی از نظر مژده خنجری

چهره ها/ یکتا ناصر در ورژن بدجنس «آوا»

آثاری که بهناز جعفری آرمان‌هایش را در آن‌ها می‌دید

سکانسی از بازی علی نصیریان و علیرضا خمسه در «روز باشکوه»

افشاگری از هزینه «ما همه با هم هستیم»؛ 27 میلیارد تولید، 3 میلیارد بازگشت سرمایه!

چهره ها/ داستان هانیه غلامی و ماجراهای فضای مجازی

محمدرضا غفاری کدام نقش خود را بیشتر دوست دارد؟