دسر شکلاتی با سس ویژه برای همه خانواده
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
شیر- یک لیتر
شکر- یک لیوان
آرد - 5 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ - 2 عدد
وانیل - نصف قاشق چای خوری
خامه - 200 میلی لیتر
ماست چکیده (لبنه) – به دلخواه 200 گرم
سس گاناش
خامه – 200 میلی لیتر
شکلات – 200 گرم
1- در قابلمه شیر، شکر، آرد و زرده تخم مرغ را بریزید و روی حرارت ملایم در حالی که مدام هم میزنید بپزید.
2- وقتی که قل زد و غلیظ شد شعله را خاموش کنید.3- وانیل را بیفزایید و هم بزنید. 4- هنگامی که ولرم شد خامه و لبنه را اضافه کنید و هم بزنید و سپس در ظرف سرو
مد نظر بریزید.5- میتوانید کف ظرف بیسکویت یا خرده کیک بگذارید و بعد از مواد روی آن بریزید.6- یک تا دو ساعت بعد گاناش را روی دسراضافه کنید. 7- برای تهیه گاناش در یک ظرف مناسب خامه را بریزید و روی حرارت بگذارید. 8- وقتی که شروع به جوشیدن کرد شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.9- وقتی که ولرم شد روی ظرفهای دسر بریزید.10- یک شب یا حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید و سپس روی آن را با سلیقه خودتان تزیین کنید.11- این دسر جزو لذیذترین دسرهاست که هم بچه ها دوست دارند و هم بزرگترها.
-
سه شنبه ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵:۵۵
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/342352/