«کبه» یا همان کیک سیبزمینی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله دلگرم / کبه سیبزمینی نوعی کیک سیبزمینی با میانلایه گوشت چرخکرده است که میتوانید مانند کیک برش زده و سرو کنید.
مناسب برای : 7 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
پختن این غذا راحت است کافی است حداکثر 1 ساعت از وقتتان را به آن اختصاص دهید. آنوقت هم پروتئین و ویتامین به بدنتان میرسانید و هم با طعم غذاهای عربی آشنا میشوید.
مواد لازم برای تهیه کبه سیب زمینی:
مواد لازم مقدار مورد نیاز
سیبزمینی 1500 گرم
فلفل سیاه ¼قاشق مرباخوری
ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
نمک ½1 قاشق مرباخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق غذاخوری
گردو خردشده و تفت دادهشده 2 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری
کره آب شده 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
قرص عصاره مرغ 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
گوشت چرخکرده 400 گرم
طرز تهیه کبه سیب زمینی
یک ظرف مناسب سرو که بتوانید داخل فر قرار دهید را انتخاب کنید و با 2 قاشق غذاخوری کره آب شده چرب کنید و روی آن 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری بپاشید بطوریکه کل سطح ظرف پوشیده شود.
سیب زمینی ها را آبپز کنید، سپس آنها را پوست بگیرید و له کنید.
سیب زمینیهای له شده را با نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید.
داخل تابه روغن مایع را گرم کنید و پیازها را در آن به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
گوشت چرخکرده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید.
قرصهای عصاره را خرد کنید و همراه با گردو خردشده و ادویه به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. (در این مرحله به غذا نمک نزنید؛ عصارهها شور هستند).
نیمی از مخلوط سیب زمینی له شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید، سپس تمام مخلوط گوشت را روی آن ریخته و یکنواخت پخش کنید.
باقیمانده پوره سیب زمینی را در لایه بعد روی گوشت بریزید و صاف کنید.
روی آن را با بقیه آرد سوخاری و بعد بقیه کره آب شده بپوشانید.
در فر که آن را از قبل با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کردهاید به مدت 02 الی 52 دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
-
يکشنبه ۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸:۵۳
-
۱۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/340896/