غذای اصلی/ شامی هویج، غذای سبک تابستانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
گوشت چرخکرده - 300 گرم
هویج متوسط - 3 عدد
سیبزمینی متوسط - 2 عدد
پیاز متوسط - 2 عدد
آرد نخودچی - 120 گرم
تخممرغ - 2 عدد
رب گوجهفرنگی - 4 قاشق سوپخوری
آب - 2 لیوان
سرکه - 3 قاشق غذاخوری
شکر-یک قاشق غذاخوری
نعناع - یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه - به مقدار لازم
چطور بپزم:
1-سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست و با رنده ریز خرد کنید.
2- گوشت، تخممرغ و آرد نخودچی را به مواد اضافه و کاملا
مخلوط کنید3- ادویه را هم به مواد گوشت اضافه کنید و مواد را با دست به خوبی ورز دهید.4- در ماهی تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود.5- از مایع شامی به اندازه کف دست بردارید و فرم دهید و درون ماهیتابه دو طرف آن را سرخ کنید.6- بعد از سرخ کردن شامیها، در یک ظرف یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.7- بعد از طلایی شدن پیازها، رب گوجهفرنگی و آب را به آن اضافه و سس شامی را آماده کنید.
8- بعد از به جوش آمدن سس، شکر، نعناع و سرکه را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.9- شامی های سرخ شده را داخل ظرف سس بریزید و بگذارید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
-
شنبه ۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۱:۰۷
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/340639/