کیک صبحانه گردویی با روکش شکلات
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی است.
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
2 لیوان آرد
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان شکر
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری وانیل
10 عدد گردو
شکلات آب شده به میزان لازم
مراحل
ابتدا تخم مرغ ها، شکر و روغن رو در ظرفی میریزیم و با همزن خوب میزنیم تا مواد مخلوط و رنگشون کمی روشن بشه. داخل ظرف دیگری آرد و وانیل و بیکینگ پودر رو مخلوط و 2 تا 3 بار الک میکنیم و به مواد خیسمون اضافه میکنیم.
به وسیله لیسک یا قاشق آرام هم میزنیم تا کل مواد مخلوط بشه، گردو هامون رو با دست خورد میکنیم و داخل مواد میریزیم و در آخر شیر رو اضافه میکنیم، هم میزنیم تا کل مواد یکدست بشه.
فر رو از قبل با دمای 180 درجه گرم میکنیم و بین 35 تا 45 دقیقه داخل فر قرار میدیم(مال من 43 دقیقه طول کشید، با سیخ چوبی پختش رو امتحان کردم.) در آخر هم بعد از خنک شدن کیک، مقداری شکلات آب شده روی کیک میریزیم و میگذاریم خنک بشه و تمام. نوش جان
1.من مقدار روغن مایع رو کمتر ریختم و به جاش کمی کره اضافه کردم که خوش طعم تر بشه. 2.به جای گردو میشه از کشمش یا پوست پرتغال استفاده کرد یا اصلا هیچی نریزیم و کاملا ساده درست کنیم. برای طعمش میشه خلاق باشین و از آب پرتغال یا آب آناناس به جای شیر استفاده کنین.
-
جمعه ۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵:۳۴
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/340508/