آموزش تهیه کیک «ردولوت»
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 8 تا 10
3 تخم مرغ... کمی وانیل
نصف لیوان شکر(دفعه بعد ی کوچولو کمتر میریزم)
نصف لیوان روغن
2/3 لیوان شیر یا ماست
1 ق چ سرکه سفید برای شیر یا ماست
1 ق چ سرکه سفید
رنگ قرمز ژله ایی 1/5 ق غ (دفعه بعد کمتر می ریزم)
2 ق غ سر خالی پودر کاکائو
بکینگ پودر 1 ق غ سرپر(یا 1 ق چ جوش شییرین و 1 ق چ بکینگ پودر)
آرد250 گرم (1 و 2/3لیوان)
کرم چیز
300 گرم پنیر خامه ایی
300 گرم خامه قنادی
آبمیوه یا شیر یا نسکافه..نصف لیوان
مراحل
همه مواد باید به دمای محیط برسه...و فر رو روشن میکنیم
اول باید باتر میلک درست کنیم.. 1 ق چ سرکه رو تو شیر میریزیم و 10 میزاریم کنار...
حالاا تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم تا کم رنگ بشه.. بعدش شکر و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم... وقتی خوب مخلوط شد باتر میلک و رنگ و 1 ق چ سرکه اضافه میکنیم وبااز هم میزنیم
آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو 3 بار الک میکنیم.. و به موادمون اضافه میکنیم.. با لیسک یا با همزن کمیی مخلوط میکنیم..
قالب..مون رو کمی چرب میکنیم و تهش رو کاغذ روغنی میزاریم.. و مواد رو میریزیم توش و میزاریم تو فر (قالبمم8 اینچ بود! کوچکترین قالب کمربندی😬😁)
با دمای 180 (من 200 گذاشتم) به مدت 1 ساعت
کیک که از داغی افتاد.. از قالب در بیارین و برش بدین.. و با فرچه.. همه سطح کیک رو آبمیوه میریزیم
حالا نوبت کرم چیز خوشمزمووون میرسه😋
خامه من سالویا بود.. پنیرمم مانی ماس... خیلی ترکیبش خوشمزه بود.. خامه رو از یخچااال بیرون میاریم تا یخش اب شه.. پنیر رو میزنییم تا فرم بگیره.. بعد ک خامه اب شد و قابل هم زدن بود.. خامه رو هم میزنیم.. تا فرم بگیره.. بعد پنیر رو به خامه اضاف میکنیم.. اگ دوست داشتین میتونین رنگ اضافه کنید.. و باز هم میزنیم.. و تزیین میکنیم.. در اخرم میزاریم تو یخچال
نوش جان❤🌹
-
جمعه ۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۵:۲۳
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/340506/