حلیم بادمجان را مثل قدیم با طعمی خاص بپزید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
مزه / 👨🍳📝 مواد لازم:
500 گرم بادمجان
250 گرم گوشت
5 حبه سیر
1 عدد پیاز متوسط
3/4 پ. عدس
3/4 پ. برنج
1 ق.چ. نمک
1/2 ق.چ. فلفل سیاه
150 گرم کشک
3 ق.غ. پیاز داغ
1 ق.غ. سیر داغ
1 ق.غ. نعنا داغ
📜 طرز تهیه:
پیاز را رنده کنید و در 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید. گوشت را اضافه کنید و سرتفت دهید، سپس با مقداری آب و فلفل سیاه بپزید.
وقتی گوشت نیمپز شد، برنج و عدس را اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد.
بادمجانها را پوست گرفته حلقه کنید و در آبنمک (3 قاشق سوپخوری نمک) تلخیگیری کنید. سپس با حرارت زیاد و در روغن کم سرخ کنید.
گوشت پخته را ریشریش کنید و دوباره به قابلمه باز گردانید.
بادمجان سرخشده را به همراه پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ و کمی کشک به قابلمه اصلی اضافه کنید و با گوشتکوب بکوبید و بعد از چند دقیقه سرو کنید.
از پیاز چیپسی و سیرداغ و کشک و نعنا داغ بهعنوان تزیین استفاده کنید
-
چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۲:۳۲:۱۹
-
۲۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/337743/