آریا بانو

آخرين مطالب

طرز ذوب کردن پارافین ژله ای شمع خانه داري

طرز ذوب کردن پارافین ژله ای شمع
  بزرگنمايي:

آریا بانو - اگر شما هم قصد دارید یک شمع با پارافین درست کنید ما در این مطلب به شما کمک خواهیم کرد که بتوانید ذوب کردن پارافین ژله ای را انجام دهید

خیلی از افراد دوست دارند درون منزل کارهای هنری نظیر درست کردن شمع را
انجام دهند اما نمی دانند چگونه پارافین ژله ای را آب کنند و مهمترین از این که چگونه
آن را ذوب کنند تا حباب نزنند ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم نکات ذوب کردن پارافین ژله ای را
برایتان به اشتراک بگذاریم در ادامه همراه ما باشید
ذوب کردن پارافین ژله ای
پارافین را به همراه اسید استئارین درون کاسه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
بیشتر بدانید از پارافین ژله ای چیست
پارافین ژله ای نوعی از پارافین است که برای ساختن شمع استفاده می شود، برای
ساخت شمع با پارافین ژله ای به داشتن اطلاعات درباره پارافین ژله ای نیاز دارد،
برای ساختن شمع با پارافین ژله ای باید در پارافین تغییراتی را حاصل کرد.
اگر نمی دانید پارافین ژله ای چیست و می خواهید بدانید ما در این مقاله برایتان به طور مفصل درباره پارافین ژله ای توضیح داده ایم.
با توجه به اینکه تولید انواع شمع زینتی امروزه تبدیل به یک هنر فراگیر شده است,
بنابراین انواع مختلف پارافین شمع سازی نیز توسط تولید کنندگان به وجود آمده است
که از نوع پارافین ژله ای می باشند، و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفته تا آثار دستی و هنری مختلفی شکل گیرد.
پارافین ژله ای
پارافین ژله ای یکی از انواع پارفین شمع سازی تزیینی است. این نوع پارافین را حتما باید
در لیوان یا ظرف ریخت زیرا از خود شکل مشخصی نداشته و مانند چربی است و صرفا
دارای جنبه تزیینی می باشد. دیگر انواع پارافین شمع سازی تزئینی عبارتند از پارافین گل
یا کشی, کریستال, پودری, پولکی, مایع, شیشه ای و … هستند

آریا بانو

ذوب کردن پارافین ژله ای
طرز ذوب کردن پارافین ژله ای
پارافین ژله ای را به همراه اسید استئارین درون کاسه ای بریزید و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.
ساخت شمع با پارافین ژله ای
مواد و وسایل مورد نیاز:
پارافین کریستال شفاف-پارافین ژله ای-لیوان شربت خوری-قالب یخ-رنگ شمع قرمز-ظرف ذوب پارافین
ابتدا پارافین کیریستال را آب نموده و درون قالب های یخ میریزیم و اجازه میدهیم تا کامل شکل بگیرد.
کمی از پارافین ژله ای را آب نموده رنگ قرمز به آن اضافه میکنم رنگ را تا جایی که پارافین رنگ
شربت غلیظ به خود بگیرد اضافه مینماییم پس از آن که کمی سرد شد تکه های پارافین کریستال
که مانند تکه های یخ شکل گرفته اند را درون لیوان قرار میدهیم و مجدد پارافین زله ای را آب نموده و لیوان را این بار با پرافین بی رنگ پر مینماییم.
دلایل حباب شمع با پارافین ژله ای
دلیل اصلی این است،که در ظرف یا بین تزئینات شما هوا وجود دارد و هنگامی که شما پارافین
را داخل ظرف میریزید این هوا میخواهد خارج شود و در همین حین پارافین سفت میشود و مانع
خروج هوا شده و باعث ایجاد حباب میشود،اما با تکنیک هایی میتوان تزئینات را طوری فیکس
کرد که کمترین مقدار هوا را داشته باشد یا پارافین را مذاب نگه داشت تا تمام حباب ها از پارافین خارج شود.
استفاده از کدام تکنیک یا نکته بستگی به شرایط و تجربه ی شخصی شما دارد،
ممکن است تنها یک نکته یا ترکیبی از نکات و تکنیک ها مشکل شما را مرتفع سازد.
1.در انتخاب پارافین دقت کنید تا کاملا شفاف و بدون حباب باشد
(ممکن است بدلیل بسته بندی صنعتی کارخانجات در بین پارافین حباب باشد که با ذوب شدن از بین میرود).
پارافین مرغوب زرد رنگ نیست و هنگام ذوب شدن کاملا شفاف و بدون حباب است
(البته ممکن است پارافین با حرارت زیاد از حد یا نور مستقیم وشدید کمی به زردی گرایش یابد).
2.پارافین را حتما با حرارت پائین و به تدریج ذوب کنید(ترجیحا حرارت بن ماری).
3.تزئینات را بوسیله اسپری ثابت کننده(کیلر) فیکس کنید
(البته در تکنیکی مشابه آنها را به پارافین مایع آغشته میکنند اما توصیه نمیشود)
4.اگر در کف ظرف شن دارید میتوانید با یک لایه اسپری یا یک لایه سلفون مانع ورود هوا به پارافین شوید.

آریا بانو

ذوب کردن پارافین ژله ای
5.حتما فتیله را قبل از کار گذاشتن در قالب به مدت 10 دقیقه در پارافین مذاب گذاشته و سپس خارج کنید تا منافذ آن از پارافین پر شده و از هوا خالی باشد.
6.پس از ذوب شدن 80٪ پارافین آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا علاوه بر ذوب شدن
مقدار باقیمانده دمای کلی آن کاهش یابد و تا حدی پائین بیاید که عسلی شود(در این مرحله از به هم زدن پارافین خودداری کنید زیرا باعث حباب میشود).
7.پارافین را به آرامی از لبه ی ظرف بریزید تا کمترین حباب ایجاد شود.
اگر با رعایت این نکات هم به مشکلی برخورد کردید میتوانید از تکنیک های زیر استفاده کنید
شما با گرم نگه داشتن شمع میتوانید(با نرم شدن پارافین) اجازه دهید تا حباب های ایجاد شده از
شمع خارج شود،این نکته اصلی میباشد،که در اینجا راهکارهای مرسوم را ذکر میکنیم اما روش های
ابداعی شما هم میتواند عملی باشد، انتخاب به عهده ی شما میباشد.
1.شمع را به مدت چند ساعت در نور مستقیم آفتاب قرار دهید(در این تکنیک نقش اصلی را حرارت آفتاب ایفا میکند).
2.میتوانید شمع را با فر،سشوار یا آبجوش گرم نگه دارید(توجه کنید که در این حالت تزئینات معلقتان ممکن است به هم بریزد)،
البته دما باید تا حدی باشد که تزئینات ذوب نشود.
3.هنگام سفت شدن پارافین میتوانید حباب های ایجاد شده را بوسیله سرنگ یا سوزن خارج کنید
alodoctor /blog.ihome

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/337325/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتلتیک بیلبائو ایران در انتظار رویایی با سپاهان

کلوپ: حالا فقط لغزش سیتی و آرسنال ما را قهرمان می کند

خوشحالی هواداران اینتر پس از کسب بیستمین قهرمانی در لیگ

کار بزرگ یاران حاج‌صفی با 3 گل طلایی

خلاصه بازی منچستریونایتد 4 - شفیلد یونایتد 2

اسبقیان: دخل و خرج دو باشگاه بر عهده مالکان آنهاست

تن هاخ: وحشت نکردیم، خیلی خونسرد بردیم

آقای کلوپ لیگ را در گودیسون پارک از دست دادی!

خنده های یورگن کلوپ پس از گل دوم اورتون به لیورپول

نایب رئیس بارسا تأیید کرد؛ ژاوی می‌ماند

سخت‌ترین بازیکنانی که مقابل خسرو قرار گرفتند

خلاصه بازی اورتون 2 - لیورپول 0

تمجید سایت فیفا از عملکرد متقدرانه شاگردان شمسایی

امیدوارم رانگنیک پیشنهاد بایرن را رد کند

گل دوم اورتون به لیورپول توسط دومنیک کالورت لوین در دقیقه 58

احساساتی شدن جان تری پس از پیام تبریک مورینیو به مناسبت ورود به تالار مشاهیر لیگ برتر

آخرین وضعیت بدهی‌های سرخابی‌ها به بانک شهر

چگونگی فرآیند واگذاری سرخابی‌ها از زبان احمدی

پاری‌سن‌ژرمن برد و در آستانه قهرمانی قرار گرفت

احمدی: تیمی خواهیم ساخت که در آسیا مدعی باشد

گل دوم منچستریونایتد توسط فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 61

گل سوم منچستریونایتد توسط فرناندز در دقیقه 81

گل چهارم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 86

پیش بینی وضعیت بارندگی برای آخر هفته

ماجرای تعطیلی شنبه یا پنجشنبه جنجالی شد

یوسفی: من هیچ دلخوری از آقای دبیر ندارم

عکس یادگاری دبیر با کودکان کشتی گیر

امیری: تبریک ویژه به هواداران 2 تیم به خاطر این اتفاق ارزشمند

دبیر: اختلاف با پیمان یوسفی؟ من کینه ای نیستم

مهارت بی‌نظیر دیگو مارادونا؛ پنج ضربه متوالی به تیرک و چیپ زدن به دروازه بان

تیم رویایی 11 نفره اندی کول از هم تیمی های سابقش در منچستریونایتد

19 سال پیش در چنین روزی؛ سوپرگل وین رونی به نیوکاسل

خوشحالی شدید هوادار آرسنال پس از دریافت پیراهن مارتین اودگارد

اتفاق خوب برای سپاهان قطعی شد

مدیر اینتر: قرارداد اینزاگی تمدید می‌شود

محافظت شیر مادر از توله‌ها در برابر گله گاومیش‌های عصبانی

چرا اجرام زحمت در ایستگاه فضایی بین المللی شناور می شوند؟

دکلمه زیبای خسرو شکیبایی

گفت و گوی خبرنگاران با امیررضا معصومی در حاشیه مراسم اختتامیه جشنواره قهرمان ایران

اهدای جایزه برترین فدراسیون سال به فدراسیون کشتی و علیرضا دبیر

صحبت های علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی پس از انتخاب به عنوان برترین سرمربی سال 1402

تجلیل از حسین عبدی، سرمربی تیم ملی جوانان و شوخی های پیمان یوسفی

گل اول اورتون به لیورپول توسط جارد برنثویت در دقیقه 27

خطر از بغل گوش ستاره آرژانتینی گذشت

ستاره رئال در انتظار بایرن مونیخ پرستاره!

تاج و کافا قدرت‌ اول فوتسال آسیا

آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور

رفتار عجیب از رییس فدراسیون کشتی؛ دبیر با پیمان یوسفی دست نداد!

ژاوی در بارسلونا می‌ماند

قابی از سحر دولتشاهی و حامد بهداد در پشت صحنه یک فیلم