آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه انواع پای سیب فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو -

آریا بانو

طرز تهیه پای سیب آمریکایی
پای سیب از جمله شیرینی هایی است که آن را با خمیری نازک و میوه سیب می پزند. این شیرینی به علت داشتن طعم سیب و دارچین، طرفداران زیادی دارد.
در بین کیک ها، کیک پای سیب از آنهایی است که طرفداران فراوان و طعمی به یاد ماندنی دارد. این کیک را می توانید برای مهمانان عید هم حاضر کنید و با چای یا دیگر نوشیدنی های گرم سرو کنید.
پای سیب آمریکایی:
مواد لازم برای تهیه پای سیب آمریکایی خوشمزه :
آرد 400 گرم
پودر شکر 120 گرم
کره سرد 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آب یخ 4 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل پای سیب :
سیب مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم (به مقدار فراوان)
کره 1 قاشق غذاخوری
شکر 1/4 لیوان

طرز تهیه مواد داخل پای سیب آمریکایی :
ابتدا سیب ها را خرد کنید (به هر مدلی که می خواهید اما مراقب باشید که نه نازک باشد نه ضخیم). سپس گلاب، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا کمپوت شود و بعد خنک شود.
طرز تهیه خمیر پای سیب آمریکایی :
برای تهیه خمیر این شیرینی خوشمزه باید آرد و کره سرد و پودر شکر را با نوک انگشت مخلوط کنید تا شبیه نان خرد شود. سپس وانیل و آب یخ را به همراه تخم مرغ با هم مخلوط کنید و مجددا با نوک انگشتان ورز بدهید تا خمیر نرمی شود.
اکنون خمیر را روی یک سلفون پهن کنید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و پس از گذشت 1 ساعت خمیر را از یخچال خارج کنید و روی سطح به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید.
هم اکنون همه ی مواد داخل پای را به جز آب بریزید یک لایه سیب کمپوت شده و کناره هم کافی است. برای روی خمیر نوارهای باریک از خمیر برش بزنید و مثل حصیر ببافید و در پایان سطح کیک را با ترکیب زرده تخم مرغ و نوک قاشق غذاخوری شکر و زعفران یا زردچوبه رو مال بزنید. سپس پای سیب را به مدت 30 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 قرار بدهید.
* در پای سیب آمریکایی ترجیحا از کره استفاده کنید.
پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه:

آریا بانو

طرز تهیه پای سیب فرانسوی
مواد لازم برای پخت پای سیب فرانسوی :
سیب سبز پوست کنده و خرد شده 500 گرم یا بیشتر
لیمو ترش
1/2 لیمو ترش
آرد یک پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن مایع 1 پیمانه
شیر پرچرب 1 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق ‌غذاخوری
پودر قند برای تزئین

طرز تهیه پای سیب فرانسوی :
برای پخت پای سیب ، ابتدا فر را به حرارت 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب کمربندی را با اسپری چرب کنید و داخل یک سینی بگذارید.
سیب های خرد شده را در یک ظرفی که مناسب مایکروویو باشد بریزید٬ و آب لیمو ترش را اضافه کنید سپس به مدت 2 دقیقه در مایکروویو بگذارید.
در یک کاسه متوسط 1 پیمانه آرد٬ یک پیمانه شکر، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
در یک کاسه بزرگ 1 پیمانه شیر٬ 1 پیمانه روغن و 1 عدد تخم مرغ را با همزن مخلوط کنید، مخلوط آرد را کم کم به مایع شیر اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و شکر کاملا جذب شوند.
یک پیمانه از این مایع را کنار بگذارید. زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. سیب های مایکروویو شده را به آرامی به مایع اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مایع مخلوط با سیب را در قالب بریزید٬ روی مایع را با لیسک صاف کنید. حالا آن پیمانه کنار گذاشته شده را با 2 قاشق‌ غذاخوری آرد مخلوط کنید و روی مایع سیب بریزید.
در نهایت یک قاشق‌ غذاخوری شکر را روی مایع بپاشید و در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 1 ساعت و پانزده‌ دقیقه بپزد یا تا زمانیکه وسط کیک کاملا سفت شده باشد و روی کیک طلایی شود.
بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه سرد شود و بعد با کاردک نازکی اطراف کیک را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا به مدت 2 یا 3 ساعت کیک سرد شود.
قبل از سرو کردن روی کیک را پودر قند بپاشید.

آریا بانو

دستور پخت پای سیب
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب
طرز پخت پای سیب بدون فر :
شما همچنین می توانید پای سیب قالبی را بدون فر نیز تهیه کنید. برای پخت پای سیب بدون فر در قابلمه ای کمی آب بریزید تا به جوش بیاید. حالا یک چهار پایه کوچک، شبیه به پایه های ماکروفر، درون قابلمه قرار دهید. حالا قالب های کیک را روی چهارپایه بچینید. درب قابلمه را بگذارید. بعد از حدود 40 دقیقه پای سیب کیکی شما پخته می شود. فقط باید بعد از خاموش کردن شعله، 15 دقیقه زمان دهید. سپس در قابلمه را باز کرده و کیک ها را خارج کنید. پای سیب کیکی را می توانید با پودر قند خامه و مغز گردو تزئین کنید.
نکته برای تهیه پای سیب :
برای پخت هر نوع پای حتما باید از آرد مرغوب استفاده کنید این در کیفیت و خوب شدن پای سیب بسیار تاثیر گذار است.
در تمامی پای ها و تارت ها لازم است کره سرد باشد و حتماااااا با نوک انگشت ورز داده شود. زیرا گرمای کف دست باعث می شود خمیرتان سفت شود.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/336760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصویر روز ناسا؛ روبه‌روی NGC 1232

«رئالیست‌ها» وارد بازار نشر شدند

نامزدهای کسب عنوان بهترین گل هفته لیگ اروپا

معرفی برترین‌های مسابقات آزاد اسکیت سرعت مردان

ستاره سیتی: به احترام رئال کلاه از سر برمی‌دارم

زنگ خطر مدیریتی برای فولاد در صورت شکست مقابل مس

بلینگام در یک قدمی رکورد BBC مشهور رئال

درخواست اوکراین برای محرومیت 15 جودوکار روسی

تیزر جذاب حریف امروز استقلال با آهنگ محبوب این روزها

حدادی‌فر: لیگ عجیب و آشفته‌ای داریم

وزیر ورزش و دبیر به بیشکک نرسیدند

اعزام تیم ملی جودو به هنگ کنگ لغو شد

چگونه سلول های سرطانی را از بین ببریم؟/ ویدئو

موزیک ویدئوی «خط قرمز» با صدای سهراب پاکزاد

وضعیت آب‌وهوا طی روزهای آینده؛ استان‌هایی که منتظر بارش هستند

ساخت مجسمه شکری

اقدام خطرناک موتورسوار عجول در خیابان

نسخه خانگی بستنی سالار!

دیگه از بیرون کباب لقمه نخر

پایه‌گذار مکتب ایرانی در طب اسلامی را می‌شناسید؟

نوجوان کاراته کار: شکست واقعا مقدمه پیروزی بود

دروسی: لورکوزن شکست‌ناپذیر نیست

پرسپولیس کار سختی نسبت به استقلال دارد

کارشناس فوتبال: تجربه استقلال تعیین کننده است

علی چینی: نباید به استقلال ایراد گرفت

بازیکن سابق فوتسال: ایران منطقی بازی کرد

ایتالیا برای فصل آینده لیگ قهرمانان 5 سهمیه‌ای شد

ابراز نگرانی انگلیس نسبت به امنیت افتتاحیه المپیک پاریس

امیدوارم مدیران تراکتور تصمیم عجولانه‌ای برای نیمکت تیم نگیرند

آذرپیرا مقتدرانه از سد آزادکار ژاپنی گذشت

هشدار کاپلو به یوونتوس با تمجید از طارمی

آرزوی مایکل داگلاس برای مرگ در «مرد مورچه‌ای»

تکریم خانواده شهدا و  ترویج فرهنگ ایثار و شهادت امر بزرگی است که باید از دل جریان‌های مردمی بجوشد

سفر به ایران قدیم؛ اولین هواپیمای ایران و سفر استانی احمدشاه

برای داشتن عمر طولانی از این مواد غذایی غافل نشوید

ماجرای رد و بدل رمز ارز برای تقلب در کنکور!

تصاویری دیوانه‌کننده از دوچرخه سواری روی دیواره یک سد

رنگرزی سنتی به سبک مدرن و خلاقانه

خبری تازه درباره پروازهای فرودگاه امام و مهرآباد

مدل تلسکوپ فضایی جیمز وب با اندازه واقعی به نمایش در می‌آید

ورود «مهمان سرزده» به کتابفروشی‌ها/یک‌قصه تصویری برای کودکان

حریف تراکتور نصف تیمش را ندارد!

برد راحت امامی مقابل حریف کره‌ای و صعود به نیمه‌نهایی

بهترین موقعیت‌های هفته بیست و سوم لیگ برتر

رکوردشکنی تاریخی بایرلورکوزن و ژابی آلونسو

گل دیدنی پولیتانو به فروزینونه از تمامی زوایا

حمایت کلوپ از ستاره لیورپول

2 خبر از فیلم کوتاه؛ آخرین وضعیت «ابله» و«آخرین شیهه»

چرا غیبت بازیگران و خوانندگان در مهمانی طهماسب، لطمه‌ای به آن وارد نکرده است؟

اولین تصویر منتشر شده از اسکناس 500 هزار تومانی جدید + واکنش بانک مرکزی