سوپ کدو تنبل سرشار از مواد مغذی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله قرمز / مواد لازم:
2 عدد سوپ کدو تنبل (تقریبا 2 و 1/4 پیمانه یا 450 گرم پوره کدو)
2 عدد موسیر (اگر موسیر ندارید پیاز استفاده کنید)
3 حبه سیر خرد شده
2 پیمانه (480 میلی لیتر) آب سبزیجات پخته
1 پیمانه (240 میلی لیتر) شیر نارگیل (یا یک شیر غیر لبنی دیگر البته مزه با نوع شیر متفاوت است)
2 قاشق غذاخوری شیره افرا یا نکتار آگاوه (یا عسل در صورتی که گیاهخوار مطلق نیستید)
1/4 قاشق چاخوری از هر کدام از مواد؛ نمک دریا، فلفل سیاه، دارچین، جوز هندی
مواد لازم برای تزئین سوپ (اختیاری)
1 پیمانه کلم کیل خرد شده (67 گرم)
1 حبه بزرگ سیر
2 قاشق غذاخوری کنجد خام (بو نداده)
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون (15 میلی لیتر)
کمی نمک
دستورالعمل تهیه:
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سطح یک سینی فر را برای تمیزی با کاغذ روغنی بپوشانید.
از یک چاقوی بسیار تیز برای بریدن کدو استفاده کنید. من از چاقوی تیز سانتوکو که مخصوص برش سبزیجات است استفاده میکنم. هر کدو را به دو نیم کرده، با استفاده از یک قاشق تیز همه دانههای کدو و رشتههای اطراف آن را خارج کنید.
بخش داخلی هر تکه را مقداری روغن زیتون بمالید و آنها را از بخش نرم داخلی روی کاغذ داخل سینی فر قرار دهید. آنها را به مدت 40 تا 45 در فر بپزید تا زمانی که به راحتی بتوانید پوست آنها را بکنید. آنها را از فر بردارید و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شوند، سپس پوست آنها را بکنید و کدو را کنار بگذارید.
یک قابلمه سوپ را روی گاز گذاشته و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، سیر و موسیر را به آن اضافه کنید. به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای و نرم شوند، آنها را تفت دهید. شعله گاز را پایین بیاورید تا نسوزد. مواد باقیمانده از جمله کدو تنبل، دارچین، جوز هندی، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و به هم بزنید. آب سبزیجات پخته را به آن اضافه کنید. مخلوط را حرارت دهید تا بجوشد، سپس گرما را کاهش دهید به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا طعمها در هم مخلوط شوند.
شیر نارگیل و عسل را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. سوپ را از روی گاز برداشته، مواد را به مخلوط کن اضافه کنید تا پوره شوند یا از یک سوپ ساز استفاده کنید. اگر از مخلوط کنید استفاده میکنید یک حوله کاغذی را قبل از مخلوط کردن روی در آن قرار دهید تا از هر گونه ریختن مواد به بیرون جلوگیری کنید. من ترجیح میدهم از مخلوط کن پارچی استفاده کنم چون در اینصورت مخلوط غلیظتر و خامهایتر میشود.
اگر می خواهید سوپ را گرم سرو کنید، آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه گرم کنید. در این موقع آن را بچشید اگر میخواهید ادویه بیشتری داشته باشد، به آن اضافه کنید، اگر میخواهید طعم شیرینتری داشته باشد به آن عسل و در صورتی که میخواهید خامهای تر باشد به آن شیر نارگیل بیشتری اضافه کنید.
تهیه مواد رویی سوپ کدو تنبل: در یک ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط، کنجد را به مدت 2 تا 3 دقیقه گرم کنید، مرتب به هم بزنید تا زمانی که کمی قهوهای طلایی شوند. مراقب باشید چون آنها به سرعت میسوزند. از ماهیتابه بردارید و کنار بگذارید.
تزئین سوپ کدو
تا هنوز ماهیتابه داغ است، روغن زیتون و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوهای طلایی شوند، حدود 2 دقیقه. کیل را اضافه کرده و خوب بهم بزنید، سپس کمی نمک اضافه کنید و رروی آن را بگذارید تا بخارپز شود. برای چند دقیقه دیگر آن را بپزید تا زمانی که کیل نرم شود، سپس کنجدها را به کیل اضافه کنید. بهم بزنید و برای تزئین کنار بگذارید.
این سوپ پاییزی برای 3 تا 4 نفر است آن را در کاسههای جداگانه به تعداد افراد بریزید. اجازه دهید سوپ کمی خنک شود، سپس کیل و کنجد را روی آن بگذارید. باقیمانده سوپ را سرد کرده و به مدت 4 روز در یخچال یا 3 ماه در فریزز نگه دارید. قبلا در بخش یخ میوهای به شما یاد دادم که چگونه سوپ را در کمترین فضای ممکن در فریزر جای دهید.
منبع: minimalistbaker
-
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۵:۰۷
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/336299/