غذای اصلی/ دستور پخت کشک بادمجان با تزئینات شیک آن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کاغذ رنگی / شک بادمجان هم مانند قورمه سبزی یک غذای خوشمزه، سنتی و محبوب ایرانی است که به آسانی تهیه میشود. این غذا مواد مغذی فراوانی دارد و بهعنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشود. در این مطلب از کاغذرنگی طرز تهیه کشک بادمجان و ایدههایی برای تزیین کشک بادمجان را ارائه کردهایم. اگر به این غذای خوشمزه علاقه دارید، درادامه با کاغذرنگی همراه باشید تا با تزیین زیباتر آن، سفرهای زیبا داشته باشید.
چی لازم دارم:
مواد گفته شده را برای تهیه کشک بادمجان فراهم کنید. اگر تعداد نفرات شما بیشتر از چهار نفر است، باید میزان مواد را بهنسبت تغییر دهید. البته برای تزیین کشک بادمجان به مواد بیشتری نیاز دارید.
یک پیاز بزرگ
دو حبه سیر
½ پیمانه کشک
چهار گردو (اختیاری)
نعناع خشک
روغن بهمیزان لازم
نمک و زردچوبه بهمیزان لازم
چطور بپزم:
برای تهیه کشک بادمجان، حتما از بادمجانهای شیرین و بدون تخم استفاده کنید. ابتدا بادمجانها را با چاقو پوست بکنید؛ سپس برای نیمساعت در آب بگذارید و آبکشی کنید. این کار باعث میشود بافت کشک بادمجان لطیفتر باشد.
بادمجانها را با کمی روغن سرخ و با گوشتکوب دستی له کنید. در این مرحله از طرز تهیه کشک بادمجان ترجیحا از گوشتکوب برقی کمک نگیرید؛ زیرا بادمجانها بیشازحد له میشوند. در مقابل گوشتکوب دستی میتواند بافت مناسبی از کشک بادمجان ایجاد کند.
پیاز را بهشکل خلال خرد کرده و سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، به آن فلفل، سیر و زردچوبه اضافه کرده و تفت دهید.
بعد از تفت مواد، بادمجانها را به ظرف اضافه کنید. حالا درون ماهیتابه دیگر روغن بریزید و نعنای خشک را با حرارت کم برای یک دقیقه سرخ کنید.
کشک و نعنا را به بادمجان اضافه کنید، بهاندازه کافی نمک بزنید و تفت دهید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید کشک بادمجان با حرارت کم جا بیافتد. بعد از آمادهشدن کشک بادمجان، آن را در ظرف مناسب بریزید و به در آخر به تزیین و زیباسازی ظاهر این غذای محبوب بپردازید.
نکاتی برای تزیین کشک بادمجان
تفاوتی ندارد کدام یک از ایدههای گفته شده را برای تزیین غذا انتخاب کنید. در هر صورت چند نکته را در نظر داشته باشید. مهمترین نکته انتخاب ظرف مناسب است. بعضی از ایدههای گفته شده برای ظروف مربعی، بعضی دیگر برای ظروف دایرهای و بعضی برای ظرفهای بیضی شکل مناسب هستند. بنابراین پیش از انتخاب هر طرح به شکل ظرفتان توجه کنید. همچنین سعی کنید در استفاده از نعناع داغ و سیر داغ در تزیین غذا زیادهروی کنید؛ چراکه باعث تلخی طعم کشک بادمجان خواهند شد و ممکن است همه مهمانها از طعم سیر زیاد خوششان نیاید
-
سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸:۴۱
-
۹۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/335354/