ناهار/ خورشت آلو قیصی، غذای گیلانی خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / غذای گیلانی که بیشتر در ماه رمضان و مجالس عروسی و ماه محرم به همراه خورشت قیمه و فسنجان سرو میشود
مواد لازم خورشت آلو قیصی
اردک یا مرغ1/2 عدد
آلو سیاه200 گرم
قیصی200 گرم
پیاز2 عدد
کشمش پلویی به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
آب نارنج به مقدار لازم
زعفران وچوب دارچین به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت آلو قیصی
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
اول پیاز هارا خلالی کرده و سرخ می کنیم، مرغ رو به همراه پیاز خلالی و کمی آب و زردچوبه و یک حبه سیر میزارم بپزه
2
آلو رو خیس می کنیم چند بار آب شو عوض می کنیم تا هم تمیز بشه هم شوریش از بین بره
3
قیصی و کشمش رو هم خیس می کنیم تا نرم بشه
4
آلو قیصی را در کمی روغن به همراه کمی زعفران سرخ می کنیم و به اردک یا مرغ در حال پخت اضافه می کنیم مقداری رب و زعفران نمک و فلفل و البته شکر هم به غذا اضافه می کنیم
5
چند تا چوب دارچین اضافه می کنیم شعله رو خیلی کم می کنیم تا خورش بپزه و جا بیفته در آخر کمی آب نارنج اضافه می کنیم
6
کشمش رو هم سرخ می کنیم برای تزیین روی پلو استفاده می کنیم
سایر نکات خورشت آلو قیصی
برای چاشنی این غذا آبلیمو، رب انار یا رب آلوچه هم میشه استفاده کرد
این خورش خیلی آبدار نیست
سعی کنید شعله خیلی ملایم باشه چون اگه تند تند بجوشه آلو و قیصی له میشه
میزان شکر اختیاریه ولی خورش شیرینیه
-
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰:۳۳
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/332606/