کیک شاه توت یک عصرانه بهاری لذیذ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / توی فصل بهار میشه برای عصرانه از این کیک لذت برد.
مواد لازم
برای یک وعده عصرانه 4نفر
250 گرم آرد نول (تقریبن دو لیوان فرانسوی)
2 عدد تخم مرغ
60 گرم شکر (نصف لیوان)
نصف لیوان ماست
نصف لیوان روغن (من روغن زیتون میریزم)
بکینگ پودر 1 ق غ (بستگی به نوع بکینگ پودر داره و ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز باشه)
وانیل (کمی برای خوش عطر کردن)
شاتوت نصف لیوان (سلیقه ای)
مراحل
کیک درست کردن در عین حال که راحته چند تا قلق داره که برای تمام کیکها هم صادق هست. یکی هم دما بودن مواده: در این کیک تخم مرغ و ماست باید از قبل بیرون یخچال باشند و به دمای محیط برسند. مخلوط کردن: تا زمانی که بکینگ پودر یا جوش شیرین (عوامل واکنش دهنده برای پف کردن کیک) وارد مواد نشدن هیچ ترسی از هم زدن مواد نداشته باشید و دوروز هم بزنید :) یک عامل دیگه هم در کیک اثرگذار هست که تجربه استفاده از مواده. مثلن انواع و اقسام بکینگ پودر با درجه خلوص مختلف در بازار هست. باید با تجربه فهمید که چقدر لازمه.
ابتدا روغن و شکر و وانیل رو تا رسیدن به مایه غلیظ و کشدار حسابی هم بزنید. با همزن دستی یا برقی مهم نیست. فقط باید تمام شکر حل بشه و دونه ای باقی نمونه. بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید و دوباره حسابی هم بزنید تا تمام تخم مرغ مخلوط بشه و یک بافت یکنواخت و یک رنگ حاصل بشه. آخر سر هم ماست رو بریزید و هم بزنید تا دیگه دونه های ماست از بین برند.
اضافه کردن آرد و بکینگ پودر در هر کیکی به نوع آرد و بکینگ پودر بستگی داره. پیشنهاد من اینه که الک رو روی ظرف مایه کیک بگذارید. لیوان اول آرد رو با نصف مقدار بکینگ پودر روی مایه الک کنید. کمی با قاشق هم بزنید تا آرد مخلوط بشه و غلظت کیک رو ببینید. این مایه کیک به خاطر اینکه باید شاتوت رو در بافت خودش نگه داره غلیظ تر از مایه کیک های دیگه هست. پس لیوان دوم آرد رو با احتیاط اضافه کنید و کم کم مخلوط کنید و وقتی به بافت مایه سفت رسیدید دیگه آرد و بکینگ پودر اضافه نکنید.
دمای فر باید از قبل به 180 رسیده باشه. قالب کیک رو کمی چرب و آردی کنید. شاتوت ها رو به مایه اضافه کنید و در قالب بریزید. 20 تا 25 دقیقه وقت میبره تا رویه کیک کاملن طلایی و ترد بشه. نوش جان.
-
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰:۳۵
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/332012/