غذای اصلی/ کوفته زرشک و زردآلو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم کوفته زرشک و زردآلو
زردآلو متوسط3-4 عدد
گوشت چرخ کرده300 گرم
برنج پخته1 پیمانه
لپه نیم پز آسیاب شده4 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ کامل1 عدد
تخم مرغ (سفیده)1 عدد
پیاز رنده شده1 عدد
زرشک2 قاشق سوپ خوری
گردو خردشده2-3 قاشق سوپ خوری
سبزی معطر(ریحان و مرزه)3 قاشق سوپ خوری
پیاز داغ2-3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی3 قاشق سوپ خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 80دقیقه
1
زردآلوها را خرد کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.
2
در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
3
مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دستتان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود 200 گرم شود.
4
در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت دهید، سپس 3 لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. دقت کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند.
5
زمانی که یک طرف کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید طرف دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم اضافه کنید تا کاملا بپزند. صبر کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.
6
کوفته ها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
-
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸:۲۸
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/332010/