آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مرجو خورش اصلی یا همان خورشت عدس طالقان خانه داري

طرز تهیه مرجو خورش اصلی یا همان خورشت عدس طالقان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ستاره / طرز تهیه مرجو خورش یا خورشت عدس از طالقان می‌آید. این خورشت لذیذ و مقوی به خاطر داشتن عدس و گوشت و آلو برقان بسیار مفید و سرشار از انواع ویتامین هاست. این خورشت با توجه به خواص عدس و بقیه مواد آن، آنقدر غنی است که نه تنها می‌توانید آن را همراه با برنج برای وعده ی نهار میل کنید، بلکه می‌توان آن را به تنهایی و با نان برای شام نوش جان کرد. در ادامه این مطلب با هم مواد اولیه و طرز تهیه ی خورش مرجو یا همان مرجو خورشت را می‌بینیم.
مواد اولیه برای تهیه خورشت عدس طالقان یا مرجو خورش
مناسب برای 4 نفر
عدس 1 لیوان
سیب زمینی 1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آلو نصف پیمانه
نمک و فلفل مقدار کافی
روغن مایع مقدار کافی
گوشت 300 گرم
پیاز 2 عدد
آبلیمو مقدار کافی
زمان پخت: 150 دقیقه
طرز تهیه مرجو خورش مرحله به مرحله
ابتدا 1 لیوان عدس را با آب تمیز می کنیم و می‌گذاریم به مدت 2 ساعت داخل آب خیس بخورد. این کار به شما کمک می‌کند تا مانع نفخ شود و همچنین عدس ها راحت تر پخته شوند. سپس عدس ها را داخل یک قابلمه به همراه آب روی شعله گاز می گذاریم.
پیاز را پوست کنده و به صورت ریز و نگینی خرد کنید و سپس بدون سرخ کردن یا پختن به قابلمه اضافه کنید. در قابلمه را ببندید تا عدس ها خوب بپزند
سیب زمینی را باید جداگانه سرخ کنید. بنابراین سیب زمینی را هر طور که مایل بودید خرد کنید و داخل ماهیتابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
یک پیاز دیگر را خلالی یا نگینی ریز خرد می کنیم و داخل ماهیتابه تفت می‌دهیم تا طلایی و نرم شوند.
گوشت‌مان را هم خرد می کنیم و به پیاز ها اضافه می‌کنیم. می‌گذاریم بماند تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود.
نکته: اضافه کردن گوشت به مرجو خورش کاملا اختیاری است و می‌توان آن را از دستور پخت خورشت مرجو حذف کرد.
سپس رب گوجه فرنگی را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و هم می‌زنیم تا زمانی که رب خام نباشد و رنگش کمی تغییر کند.
در این مرحله 3 پیمانه آب با گوشت اضافه می‌کنیم و زیر شعله را زیاد می‌کنیم. بعد از اینکه آب جوش آمد در ماهیتابه را بسته، زیر شعله گاز را کم می کنیم و منتظر می‌شویم تا گوشت کاملا بپزد.
حالا نوبت اضافه کردن آلو هاست. آلوها را که از قبل در آب خیسانده ایم در نیم ساعت پایانی پخت به خورشت اضافه می‌کنیم تا له نشود.
عدس ها را که از قبل پخته ایم را به خورشت اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و آبلیمو را به عنوان چاشنی به مرجو خورش می‌زنیم.
5 دقیقه پایانی مرجو خورشت زمان اضافه کردن سیب زمینی های سرخ شده است. بعد از اینکه آب خورشت عدس طالقان ما کشیده شد آماده ی سرو می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/332008/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!

امری در ویلا ماندنی شد

دو تمدید فوری که رئال مادرید می‌خواهد

زشته جلوی دوربین؛ بحث جالب یزدانی و میرزازاد برای شروع مجدد بازی

نصیرزاده: مشکل یحیی به کمک خودش حل می‌شود

مقصد غیرمنتظره رادامل فالکائو

گزینه بایرن با استون‌ویلا تمدید کرد

مورد عجیب بازیکن فولاد؛ 7 فصل و فقط 16 دقیقه بازی

سرخیو راموس اینگونه توپ را از روی خط دروازه تیمش بیرون کشید!

ماجرای «ساجده، مهلا» در صداگذاری‌های جواد خواجوی

گناه فرشته؛ چرخه‌ای بی‌پایان از انتقام و تباهی

آنونس رسمی «مست عشق» در آستانه اکران

نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران/ پزشک زن یا پزشک مرد؟

نفخ زیاد می کنید؟ به هیچ وجه لب به این غذاها نزنید

کاهش قند خون با مصرف یک سبزی معطر

اجرای قطعه «پائیز در برگها گم بود» ساخته استاد فریبرز لاچینی

دستگیری اولین سارقی که با پابند الکترونیکی قصد سرقت داشت!

آخرین وضعیت بازگشایی راه‌های سیل‌زده

حرم امام رضا (ع) در گذر زمان

طبیعت دشت لاله‌های واژگون

سخن بزرگان/ دلیل آشوب ها و نابسامانی های روزگار ما

ویدئویی جالب از درگیری بین اردک و گربه

طرز تهیه ذرت آب پز با سس کره‌ای

این ترکیب مزش بهشتیه

ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است

شخصیت شناسی افرادی که خانه بهم ریخته ‎ای دارند

شیشه‌هایی که مانع از رشد بیوفیلم دریایی می‌شوند

کتاب «قوانین و مقررات صادرات و واردات» منتشر شد

ترکیبی که بهترین تیم آسیا را از مرگ نجات می‌دهد

ستاره 21 ساله یوونتوس در رادار الاتحاد

تکرار یک رکورد تاریخی در سری A با قهرمانی اینتر

امید آلومینیوم به ارسال تأییدیه یوئل برای مجوز حرفه‌ای

«پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید

کلوپ: همه چیز از باخت به یونایتد شروع شد

رضاییان: به رحمتی پیش قرارداد داده بودیم

رانگنیک به نیمکت بایرن مونیخ نزدیک شد

قرارداد واگذاری شش ساله برای پرسپولیس و استقلال

برهانی در آستانه ریاست دوباره آکادمی استقلال

دیالوگی که آغاز بازیگری مریم کاویانی بود

اتفاقات عجیبی که در مهمانی لاکچری افتاد!

ابراز عشق سلمان رو شیشه مینی بوس!

«خاطره ها» را با صدای مرتضی پاشایی گوش دهید

فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

برخورد دو تریلی با هم!

جوانمردی امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه در جنگ ها

کوکو تن ماهی؛ سریع، راحت و خوشمزه

قبل از ورزش غذا بخوریم یا بعد از ورزش؟

توصیه به خانم‌ها؛ با خنده به استقبال مرد‌ها بروید

نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید

عرضه رمان ایرانی «باغ کَج» در بازار نشر