با آموزش عصرانه سنتی گولاج آشنا شوید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / مواد لازم:
آرد: به مقدار لازم (حدود 650 گرم)
شیر: 1/2 لیوان
ماست: 1/2 لیوان
روغن مایع: 1/4 لیوان
شکر: 1/4 لیوان
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
کنجد: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه:
شیر، ماست، روغن مایع، شکر و تخم مرغ ها را توی قابلمه روی حرارت ملایم با هم مخلوط می کنیم تا شکر حل شود و مواد ولرم شوند.
مخلوط ولرم داخل ظرف بزرگتر ریخته کنجد، زردچوبه، نمک، وانیل و مایه خمیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم، آرد کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی درست بشه.
روی خمیر پوشانده و حدود دو ساعت در جای گرم قرار می دهیم.
بعد از گرفتن پف خمیر، چونه های کوچک از خمیر جدا کرده و با وردنه خمیر پهن می کنیم و چند سوراخ روی خمیر ایجاد می کنیم.
دو طرف خمیر داخل روغن داغ سرخ می کنیم و روی گولاچ ها را پودرقند می ریزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
اندازه گولاچ ها به سلیقه شما بستگی داره ولی ضخامت خمیر گولاچ تقریبا 2 میلیمتر هست.
حتما موقع سرخ کردن خمیر، روی آن را سوراخ کنید وگرنه خمیر داخل روغن خیلی پف می کنه و طرف دیگه خمیر به خوبی سرخ نمیشه.
موقع برداشتن چونه از خمیر، حتما روی باقیمانده خمیر بپوشانید تا خمیر خشک نشه.
ابتدا روغن داغ کنید، بعد شعله را کم کنید و گولاچ ها را سرخ کنید.
پودرقند بعد از سرخ کردن گولاچ و هنگامی که گرم هست اضافه کنید.
برای تزئین گولاچ از پودرپسته هم می توانید استفاده کنید.
منبع صفحه zahra.afrazeh
-
شنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲:۴۹
-
۱۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/331657/